ΑΧΕΠΑ: Η εξήγηση του διοικητή του νοσοκομείου στο υπουργείο Υγείας

Εξηγήσεις έδωσε στο υπουργείο Υγείας ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για το θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά από δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία απαιτείται η έγκριση της διοίκησης για την εισαγωγή ασθενών στο νοσοκομείο.

Τι απάντησε στον Θάνο Πλεύρη ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με το επίμαχο έγγραφο του διοικητή του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ανέφερε από το βήμα της Βουλής ότι και τον ίδιο τον προβλημάτισε για το πού απευθύνεται και ποιο ήταν το έρεισμά του – και από την έρευνα που έκανε διαπίστωσε ότι δεν αφορά ιατρικά περιστατικά αλλά διοικητικά.

«Αφορά συγκεκριμένο περιστατικό για μη τήρηση προγραμματισμένου χειρουργείου το οποίο δόθηκε σε άλλο άτομο εκτός σειράς. Έχει σχέση το έγγραφο για ενημέρωση της διοίκησης, σχετικά με παράκαμψη της χειρουργικής λίστας και όχι για παρέμβασή της στο επιστημονικό έργο των γιατρών», διευκρίνισε ο κ. Πλεύρης.

Διαβάστε επίσης

Γιατί κάποιοι άνδρες δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά – Ο απίστευτος αλλά σεβαστός λόγος

Σε έξαρση ως τα μέσα Απριλίου το… κοκτέιλ COVID-19 και γρίπης

H μητρική θνησιμότητα αυξήθηκε απότομα στις ΗΠΑ στη διάρκεια της πανδημίας

ΠΙΣ: Σε οριακή κατάσταση ιατρεία και μικρά διαγνωστικά εργαστήρια, λόγω clawback

Γλώσσα σώματος: Αν κάνετε αυτό με τα χέρια σας, να ξέρετε ότι δεν σας εμπιστεύονται

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.