Πλεύρης: Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο ζήτημα της αναστολής των υγειονομικών

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο ζήτημα της αναστολής όσων υγειονομικών αρνούνται να εμβολιαστούν απηύθυνε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, καλώντας παράλληλα όσους υγειονομικούς δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν άμεσα.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθού, για την επανεξέταση του μέτρου της αναστολής, τόνισε  : «Αποτελεί πολιτική απόφαση της κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί για το αν θα εργάζονται ή όχι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στο ΕΣΥ, στις ιδιωτικές κλινικές και στα ιδιωτικά τους ιατρεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας την ίδια ώρα ότι το μέτρο της υποχρεωτικότητας απέδωσε καθώς το ποσοστό εμβολιασμών στο προσωπικό του ΕΣΥ ανέρχεται πλέον στο 94%.

Η συναίνεση δεν εκβιάζεται

«Υπάρχουν αρρυθμίες τις οποίες ωστόσο και αντιμετωπίζουμε» είπε ο κ. Πλεύρης και  επεσήμανε ότι η συναίνεση δεν εκβιάζεται, εκτιμώντας ότι πίσω από το μέτρο των αναστολών υπάρχει σχέδιο ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ.

Διαβάστε επίσης 

Επιστροφή στα θρανία, υποχρεωτικότητα και τρίτη δόση τα στοιχήματα της κυβέρνησης

7 τροφές που κάνουν καλό στο συκώτι σας

Ξεκίνησε μεγάλη μελέτη για τον εντοπισμό 50 μορφών καρκίνου με ένα μόνο τεστ αίματος

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.