Σκέρτσος: Σε πλήρη λειτουργία η Γραμμή βοήθειας 1135, για τους πυρόπληκτους

Περισσότεροι από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στεγαστική συνδρομή, σύμφωνα με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ.Σκέρτσος υπενθυμίζει, ότι οι πολιτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς μπορούν να καλούν το 1135 προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί από το Δημόσιο.

Σημειώνεται δε ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, τα κλιμάκια των μηχανικών του υπουργείου Υποδομών βρίσκονται ήδη στις πυρόπληκτες περιοχές για την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν σε κτίρια και κατοικίες οι πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Τα κλιμάκια των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών βρίσκονται ήδη στις πυρόπληκτες περιοχές για την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν σε κτίρια και κατοικίες οι πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας.

Θυμίζουμε ότι όλοι οι πολιτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς μπορούν να καλούν το 1135 προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί από το δημόσιο. Ήδη, σε αυτό το πλαίσιο, περισσότεροι από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στεγαστική συνδρομή.

Διαβάστε επίσης 

Healthsecrets – Ο Σκέρτσος μπροστά, ακόμη να μάθει ο Αρκουμανέας, άφαντη η Κοτανίδου

Φωτιές: Η ψυχολόγος Α. Καππάτου εξηγεί πώς να βοηθήσουμε τον εαυτό μας

ΙΣΑ: Δράσεις υγειονομικής και ψυχολογικής υποστήριξης στους πυρόπληκτους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.