Ν.Χαρδαλιάς : Βήμα βήμα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα

Στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου, που θα ανοίξει την 1η Απριλίου, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24 Μαρτίου), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Όπως είπε ο κος Χαρδαλιάς, το εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου, μαζί με αυτό του Ελληνικού, θα λειτουργήσουν α σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Επιχείρησης «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

«Θα προστεθούν σταδιακά 96 συνολικά γραμμές στην εμβολιαστική δύναμη που θα έχουν τα 4 κέντρα. Το εμβολιαστικό κέντρο του Ελληνικού θα ανοίξει με 24 εμβολιαστικές γραμμές».

Όπως σημείωσε, «Θα αναπτύξουμε το σύνολο των εμβολιασμών όταν θα έχουμε όλα τα εμβόλια διαθέσιμα στη χώρα. Ευχαριστούμε τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που συμμετέχουν στην ενίσχυση των κέντρων αυτών».

Βήμα βήμα ερχόμαστε πιο κοντά στονμεγάλο στόχο που είναι η επιστροφή στην κανονικότητα, μέσω των εμβολιασμών, είπε καταλήγονταςο κος Χαρδαλιάς.

Ακομα 272 εμβολιαστικοί σταθμοί ριχνονται στη μάχη του εμβολιασμού από την 1η Απριλίου φτάνοντας συνολικά τα 1.073 κέντρα,  δήλωσε από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και πρόσθεσε ότι ότι ήδη έχουν κλειστεί τα πρώτα ραντεβού για εμβολιασμό.

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.