Προς άρση της αναστολής εργασίας των υγειονομικών; – Τι δήλωσε η Μίνα Γκάγκα

Ανοικτό παράθυρο για την επανεξέταση της αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, άφησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Η Μίνα Γκάγκα μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι η πιθανότητα επαναφοράς “είναι κάτι που συζητάμε με τον υπουργό, στο υπουργείο Υγείας και στην κυβέρνηση”.

Προς άρση της αναστολής εργασίας των υγειονομικών;

Η κα Γκάγκα πάντως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή άρση της αναστολής εργασίας των υγειονομικών.

“Θα σας απαντήσω μόλις μπορώ, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ. Σας απαντώ πάντως ότι το συζητάμε” τόνισε χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο άρσης της αναστολής.

Αναφερόμενη στην έξαρση του κορωνοϊού η αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, είπε ότι η κορύφωση του νέου αυτού κύματος είναι κοντά. Επικαλέστηκε, μάλιστα, επικοινωνία που είχε την Τρίτη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη, οι οποίοι της μετέφεραν πως σύντομα θα υπάρξει αποκλιμάκωση.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας σημείωσε ακόμα πως είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να είναι προσεκτικοί και να φορούν μάσκες όπου υπάρχει συνωστισμός και κυρίως στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Διαβάστε επίσης

Όχι στην επιστροφή της υποχρεωτικής μάσκας από τον Γκίκα Μαγιορκίνη

Καθ. Λουκίδης: Ίσως δεν δούμε πολύ μεγάλη αύξηση στους σκληρούς δείκτες

Ο Όμιλος Euromedica συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά”

Σε πρώτο πρόσωπο: Ο σκύλος μου με ειδοποιεί ότι σε λίγο θα έχω ημικρανία

Όσοι τρώνε πολύ συχνά θαλασσινά, εκτός από ανεβασμένη ερωτική διάθεση, έχουν κι αυτό το πλεονέκτημα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.