A.Κοτανίδου: Στην επιτροπη χάσαμε το δρόμο λόγω κούρασης, ενδεχομένως να υπάρξουν λάθος αποφάσεις

Αίσθηση προκάλεσε η Αναστασία Κοτανίδου οταν μίλησε για κόπωση της Επιτροπής Ειδικών για τον κορονοϊό η οποία μπορεί και να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις!

“Στην επιτροπή είχαμε πάρει το σωστό δρόμο στην αρχή, αλλά κάπου στη μέση χάσαμε αυτό τον σωστό δρόμο”, δήλωσε η διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων.

Σε παρέμβασή της στην διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, με θέμα «Πανδημία και κοινωνική συνοχή» η καθηγήτρια είπε: «Τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας. Γίνονται κάποιες προσπάθειες, δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι αυτές, όμως η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί, οι συνεδριάσεις της επιτροπής είναι πολύωρες, με πάρα πολλές συζητήσεις με πάρα πολλά θέματα που έρχονται στην επιτροπή και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί σε κάποιες λάθος αποφάσεις και δυστυχώς στη λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε σε συγκρούσεις και πλούσιο διάλογο στο εσωτερικό της επιτροπής. «Μετά όμως βγαίνει ένα χαρτί και το ανακοινώνει η κυβέρνηση, ο κ. Χαρδαλιάς. Μήπως δημιουργεί αυτό ένα πρόβλημα νομιμοποίησης και αποδοχής των μέτρων;», αναρωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος.

Η κα. Κοτανίδου απάντησε: «Έχετε απόλυτο δίκιο. Το είχαμε ζητήσει εδώ και καιρό τα περισσότερα μέλη της επιτροπής να βγαίνει κάτι σαν δελτίο τύπου με bullets. Π.χ. τώρα πρέπει να φοράμε μάσκα γιατί έχει βρεθεί ότι φέτος που όλοι φοράμε, δεν έχουμε γρίπη. Ένα απλό παράδειγμα που θα έπειθε πολύ κόσμο να τη φοράει. Τα νοσοκομεία φέτος δεν έχουν καμία περίπτωση γρίπης».

Δείτε το βίντεο (μετά το 1:40:00)

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.