Στον Ευαγγελισμό με πνευμονική εμβολή ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μεταφέρθηκε εσπευσμένα νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, λόγω πνευμονικής εμβολής. Ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και συμπτώματα δύσπνοιας, τα οποία μέχρι το απόγευμα επιδεινώθηκαν.

Νωρίτερα σήμερα, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης συμμετείχε σε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας με επίκεντρο την αντιμετώπιση των υγειονομικών κρίσεων στην Ευρώπη.

Η σύσκεψη έγινε με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αρχής Ετοιμότητας και Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης στον τομέα της Υγείας και εκπροσώπους της ελληνικής πολιτείας, ενώ ο Βασίλης Κοντοζαμάνης συμμετείχε με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΣ της HERA.

Μετά την σύσκεψη αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε πνευμονική εμβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HealthStories.gr, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων του Ευαγγελισμού. Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επικοινώνησε μαζί του, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του και του εξέφρασε τις ευχές του για άμεση ανάρρωση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντοζαμάνης είχε νοσήσει από κορονοϊό γι αυτό και οι γιατροί τον υποβάλουν σε σειρά εργαστηριακών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εαν η πνευμονική εμβολή, είναι σύμπτωμα του συνδρόμου,  long COVID.

Διαβάστε επίσης 

Φόρουμ Δελφών – Καθηγητής Huang: «Υπάρχει έλλειψη συντονισμού μεταξύ των χωρών, στην αντιμετώπιση της πανδημίας»

Φωτιά στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»: Τι λέει η διοίκηση για το συμβάν

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.