Χαρδαλιάς: Lockdown σε Φωκίδα και Ανώγεια

Η Φωκίδα και τα Ανώγεια στο Ρέθυμνο μπαίνουν από αύριο 6 Μαρτίου στις 06:00 σε lockdown όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως το επιδημιολογικό φορτίο στις συγκεκριμένες είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Παράλληλα για την περιφέρεια της Λάρισα, τα μέτρα αναστέλλονται λόγω και του δεύτερου ισχυρού σεισμού των 5,9 Ρίχτερ που «χτύπησε» χθες την περιοχή.

Ο υφυπουργός έδωσε διευκρινίσεις και για την επίσκεψη στα ΚΤΕΟ πως δεν θα υπάρχει περιορισμός στην απόσταση για την μετακίνηση, αλλά θα πρέπει ο πολίτης να έχει μαζί του τη βεβαίωση του ραντεβού.

Επίσης, έγινε γνωστό πως για τους θρησκευτικούς γάμους ισχύει ό,τι και για τους πολιτικούς, δηλαδή θα τελούνται με την παρουσία 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων του ιερέα και του προσωπικού της εκκλησίας.

«Πρέπει να είμαστε πιο φειδωλοί στις μετακινήσεις μας. Να παραμένουμε σπίτι μας και να είμαστε πιο προσεκτικοί ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού από περιοχή σε περιοχή και από παρέα σε παρέα», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.