Δείτε το βίντεο του υπουργείου Υγείας για τις ΜΕΘ – 4 μύθοι και 1 αλήθεια

To βίντεο του υπουργείου Υγείας με τίτλο «4 Μύθοι 1 αλήθεια» αφορά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στο ΕΣΥ και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας παρουσιάζει με νούμερα και στοιχεία την αύξηση των ΜΕΘ και τη στελέχωσή τους με γιατρούς και νοσηλευτές.

Βίντεο του υπουργείου Υγείας «4 μύθοι και 1 αλήθεια»

Συγκεκριμένα στο βίντεο του υπουργείου Υγείας διάρκειας 2:28 και με τίτλο «4 μύθοι και 1 αλήθεια» παρουσιάζεται το έργο του υπουργείου Υγείας στα νοσοκομεία, οι νέες κλίνες που αναπτύχθηκαν, τα μηχανήματα που προμηθεύθηκαν τα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και το προσωπικό που προσλήφθηκε προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες που προέκυψαν λόγω COVID-19.

«Η αλήθεια που καταρρίπτει τους μύθους για τις κλίνες ΜΕΘ, τη λειτουργία του ΕΣΥ και τη στελέχωση του» αναφέρεται χαρακτηριστικά από το υπουργείο Υγείας στο βίντεο το οποίο επιμελήθηκε η Γενική Γραμματεία Υπηρεσιών Υγείας.
Το Υπουργείο επισημαίνει στο τέλος ότι «οι 1.105 κλίνες ΜΕΘ θα μείνουν παρακαταθήκη στο ΕΣΥ. Η Ελλάδα έχει σήμερα 13,5 κλίνες ΜΕΘ ανά 100.000 κατοίκους, με Ευρωπαϊκό μέσο όρο 12,9 κλίνες το 2018».

 

Διαβάστε επίσης 

Θ. Πλεύρης: Οι υγειονομικοί πρέπει να επιλέξουν τον εμβολιασμό ή το ΕΣΥ μέχρι 31/3 – Πιθανή η παράταση

Στα πρωτεϊνικά εμβόλια εναποθέτει η κυβέρνηση τις ελπίδες της – Στη 2η θέση σε ημερήσιους θανάτους η Ελλάδα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.