Άλμπερτ Μπουρλά: «Θα πάρουμε σύντομα τη ζωή μας πίσω… μπορούμε να το πετύχουμε την άνοιξη»

«Θα πάρουμε σύντομα τη ζωή μας πίσω… είμαστε σε καλή θέση να το πετύχουμε αυτό την άνοιξη, χάρη σε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας», διαβεβαίωσε ο CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά σε συνέντεύξεις του σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο νέος κορονοϊός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί για πολλά ακόμη χρόνια, αλλά το τρέχον κύμα πρέπει να είναι το τελευταίο που χρειάζεται να οδηγήσει σε περιορισμούς, δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά μιλώντας στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό BFM TV.

Άλμπερτ Μπουρλά: Ασφαλές το εμβόλιο για τα παιδιά

Το εμβόλιο κατά της COVID-19 είναι “ασφαλές και αποτελεσματικό” για τα παιδιά, σημείωσε επίσης ο Μπουρλά.

Η Pfizer καταρτίζει σχέδιο επνδύσεων ύψους 520 εκατομμυρίων ευρώ στη Γαλλία για περίοδο πέντε ετών, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της COVID-19, πρόσθεσε εξάλλου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η Pfizer συμπράττει με την γαλλική εταιρεία Novasep για την ανάπτυξη θεραπείας με χάπια κατά της COVID-19, επισήμανε ο ίδιος.

Ο Αλβέρτος Μπουρλά εκφράζει την αισιοδοξία του σε άλλη συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» για την εξέλιξη της κρίσης του κορωνοϊού, διαβεβαιώνοντας ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα.

Διαβάστε επίσης

Η απαγωγή ενός κοριτσιού η αφορμή για το σωτήριο «Amber Alert», αλλά αυτή η υπόθεση παραμένει άλυτη

Όλα τα σταθερά σημεία για δωρεάν τεστ κορωνοϊού του ΕΟΔΥ, των Δήμων και του στρατού

Εξωσωματική γονιμοποίηση: είναι ασφαλής;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.