Η ισχύς των πιστοποιητικών εμβολιασμών και η τρίτη δόση στο συμβούλιο των υπουργών Υγείας

Η ισχύς των πιστοποιητικών εμβολιασμών και η τρίτη δόση του εμβολίου είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων στο συμβούλιο των υπουργών Υγείας.

Ο Θάνος Πλεύρης στο Συμβούλιο των υπουργών Υγείας

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, πριν την έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι το πρώτο Συμβούλιο που συμμετέχω και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πάρα πολύ σημαντικά τόσο για τον Κανονισμό, όσο και για για τη μεγάλη πρόκληση της πανδημίας της νόσου COVID-19 που αντιμετωπίζουμε.

Τα μέτρα της Ελλάδας στο συμβούλιο υπουργών Υγείας

Από την πλευρά της Ελλάδος, θα θέσουμε υπόψη τα νέα μέτρα που έχουμε λάβει και τα οποία έχουν να κάνουν με περιορισμούς, ειδικά για τους συμπολίτες μας που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 60+ και δεν έχουν εμβολιαστεί.

Επιπλέον, θα επισημάνουμε την ανάγκη επέκτασης της ενισχυτικής (τρίτης) δόσης σε όλους τους πολίτες, ενώ πιστεύουμε ότι θα πρέπει σιγά- σιγά να συζητήσουμε την ισχύ των πιστοποιητικών σε ένα χρόνο που να διαφυλάσσει την ανοσία των πολιτών».

Διαβάστε επίσης

Τρίτη δόση εμβολίου στους 3 μήνες: Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το «Βιάγκρα» υποψήφιο φάρμακο κατά της νόσου Αλτσχάιμερ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.