Υποχρεωτικός εμβολιασμός – Στην τελική ευθεία οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό

Στην τελική ευθεία οι ανακοινώσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό καθώς και για τον εμβολιασμό των έφηβων ηλικίας 15-17 ετών.

Όπως είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, οι ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της ημέρας, ενώ μέχρι αύριο o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης που αφορούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένα πεδία, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων από το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης Θανάση Κοντογεώργη στο Πρώτο Πρόγραμμα, η υποχρεωτικότητα σε πρώτη φάση θα αφορά εργαζόμενους σε μονάδες κοινωνικής φροντίδας και σε δεύτερη φάση το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, επισημαίνοντας ότι «προφανώς θα υπάρχει ένα κυρωτικό πλαίσιο που θα συνοδεύει την άρνηση εμβολιασμού, όταν αυτός καταστεί υποχρεωτικός για τις συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.