Κικίλιας και Τσιόδρας στην Ιερά Σύνοδο την Τρίτη για τους εμβολιασμούς

Για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας και τους εμβολιασμούς μίλησε ο Βασίλης Κικίλιας στην ΕΡΤ.

«Όλοι αγαπάμε τη χώρα μας και θέλουμε να στηρίξουμε την οικονομία μας γι’ αυτό και πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, επισημαίνοντας πως είναι πατριωτικό καθήκον για όλους ο εμβολιασμός.

Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι εφικτό να φτιάξουμε το τείχος ανοσίας μέχρι τον Σεπτέμβριο και να προφυλάξουμε την κοινωνία από ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας, ενώ τόνισε ότι πρέπει να υπάρχουν κανόνες υγείας για να κερδίσουμε την ελευθερία μας.

Καταγγελίες

Αναφορικά με τις καταγγελίες που αφορούν ιερείς στην Κρήτη ότι αρνούνται τη Θεία Κοινωνία σε εμβολιασμένους, ο υπουργός είπε ότι την Τρίτη θα επισκεφθούν την Ιερά Σύνοδο μαζί με τον κ. Σωτήρη Τσιόδρα και θα έχουν συνομιλίες.

Δεκάδες κρούσματα σε πλοίο από την Ίο

Ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε και στην Ίο και στον συναγερμό που έχει σημάνει για δεκάδες ύποπτα κρούσματα που βρέθηκαν σε πλοίο από το νησί στη Ραφήνα, λέγοντας οτι ο μέσος όρος των παιδιών που βρέθηκαν θετικά είναι 17 ετών και τόνισε ότι θα γίνουν δειγματοληψίες και σε αλλα πλοία.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Στα ύψη ο δείκτης θετικότητας σε Ρέθυμνο, Γρεβενά και Νότια Προάστια

Β. Κικίλιας: Αν η πανδημία ήταν βιβλίο ο Σωτήρης Τσιόδρας θα ήταν…

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.