«Ναι» της επιτροπής στην επέκταση ωραρίου έως τη 01:30 και τη μουσική στην εστίαση

Περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων εισηγείται η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων, του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Σάββατο 12 Ιουνίου, επεκτείνεται το ωράριο κυκλοφορίας κατά μία ώρα (έως τη 01.30), ενώ επιστρέφει και η μουσική στην εστίαση.Οι ειδικοί εισηγούνται το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων από την 1η Ιουλίου.Την ίδια ημερομηνία αυξάνεται το όριο των ατόμων στις κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι και βαφτίσεις, από 100 σε 300.

Οι εμποροπανήγυρεις , σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών, θα λειτουργήσουν όταν στην Περιφέρεια θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού, ενώ ξεκινά ξανά από το  Σάββατο 12 Ιουνίου η λειτουργία των φροντιστηρίων.

Τέλος λόγω EURO, επιτρέπεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ 1 άτομο ανα τραπέζι και αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών

Οι επίσημες ανακοινώσεις για την περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων θα γίνουν σήμερα από την κυβέρνηση. Τις αποφάσεις θα ανακοινώσει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιά, ο οποίος θα συμμετέχει στην καθιερωμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στο Υπουργείο Υγείας, από τον Βασίλη Κικίλια. Σήμερα, η ενημέρωση αντί για τις 6 θα γίνει στις 7 το απόγευμα.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.