Συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για το Πάσχα με οδηγό τα self tests

Τις εισηγήσεις τους προς την κυβέρνηση για τα μέτρα που θα πρέπει να ισχύσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα μελετούν σε συνεδρίασή τους τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Την Τρίτη συνεδρίασε η μικρή επιτροπή των επιδημιολόγων προκειμένου να εκτιμήσει το επιδημιολογικό φορτίο της κάθε περιοχής χωριστά, έτσι ώστε στη σημερινή συνεδρίαση να υπάρχει μία συνολική εικόνα της χώρας.

Σήμερα η Επιτροπή θα λάβει και τα συνολικά αποτελέσματα από τα self tests που έχουν γίνει σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τεστ, έτσι ώστε να υπάρχει και μία εικόνα για τους ασυμπτωματικούς φορείς του κορονοιού στην κοινότητα.

Οι εισηγήσεις της Επιτροπής θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Τετάρτης από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλιας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας, ενώ οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το Πάσχα είναι άγνωστο πότε και από ποιον θα ανακοινωθούν προς το παρόν.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.