Γιώργος Αμανατίδης: Έπαθε έμφραγμα εξαιτίας ενός σάντουιτς

Έμφραγμα έπαθε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμανατίδης εξαιτίας ενός σάντουιτς. Μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί επειγόντως σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Ο βουλευτής μίλησε στο OPEN για την περιπέτεια της υγείας του.

«Έφαγα, το βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός. ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία παράξενα, ότι υπάρχει φλεγμονή. Προσπαθήσαμε να δείξουμε εάν είναι σαλμονέλα. Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσα από αίμα μπήκε στο έντερο και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα» είπε.

«Έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, ευτυχώς πέτυχα πολύ καλούς επιστήμονες, όλα πήγαν καλά» τόνισε και είπε ότι έχει σκοπό να επικοινωνήσει με το κατάστημα που πήρε το σάντουιτς «για ανθρώπινους λόγους, για τους επόμενους».

Ο κ. Αμανατίδης επέστρεψε ήδη στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα. «Αναγνωρίζω και στο πρόβλημα την ομορφιά του γιατί ήταν προϋπόθεση για να γίνω καλά» κατέληξε.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.