Γιάννης Καλλιάνος: Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου στο νοσοκομείο θα το πληρώσουν ακριβά

Δακρυσμένος εμφανίστηκε σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός μετερεωλόγος και βουλευτής της ΝΔΓιάννης Καλλιάνος, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Όπως αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε, ο 78χρονος πατέρας του πριν από 15 ημέρες μπήκε σε νοσοκομείο της Βούλας, καθώς μαύρισε ξαφνικά το δάχτυλό του. Δεδομένου ότι ο πατέρας του έχει χρόνια προβλήματα υγείας, ανάμεσα στα οποία και διαβητικό πόδι αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο και σε συνέχεια να του ακρωτηριάσουν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Ράκος ο Γιάννης Καλλιάνος για τον πατέρα του

Ο Γιάννης Καλλιάνος, δακρυσμένος στην ανάρτησή του, γράφει χαρακτηριστικά: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά».

Συγκεκριμένα, περιγράφει: «Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους, που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα, καθώς μαύρισε το δάχτυλό του, μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στη Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε, τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ».

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Καρκίνος πνεύμονα: «Να δοθεί προτεραιότητα στον προσυμπτωματικό έλεγχο», ζητά ο καθηγητής Στ. Λουκίδης

Πρωτεΐνη: Πόσο και πότε πρέπει να καταναλώνεις για απώλεια βάρους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.