Γενικό Αθηνών: Βγήκε από την ΜΕΘ ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών νοσηλεύεται πλέον ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης, η κατάσταση του οποίου είναι πολύ καλύτερη.

Ωστόσο, στη ΜΕΘ παραμένει ο δημοφιλής τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας με την κατάστασή του να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Ειδικότερα, ο Μανώλης Μαυρομμάτης, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» σε κρίσιμη κατάσταση για σχεδόν 2 μήνες, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα μέσα Φεβρουαρίου στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αλλά αντίθετα η σύζυγός του παραμένει διασωήνωμένη στη ΜΕΘ καθώς είχε υποστεί εγκαύματα στο 40% του σώματός της καθώς και αναπνευστικά εγκαύματα.

Τον Μανώλη Μαυτομμάτη επισκέφθηκαν συγγενείς και φίλοι, ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Γιώργος Σταμάτης.

Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, όταν έκανε πρόβες. Οι γιατροί έχουν επιχειρήσει δύο φορές να τον αποσωληνώσουν, αλλά ακόμα ο οργανισμός του είναι σε κρίσιμη κατάσταση και γι αυτό κρίθηκε ότι είναι καλύτερο να παραμείνει διασωληνωμένος.

Ο τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς και έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό. Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη μιλώνατς στο Mega, είπε ότι «Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης. Προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση».

Διαβάστε επίσης

Το συγκλονιστικό σποτ του υπ.Παιδείας για τον εκφοβισμό – Το απόστημα που πρέπει να σπάσει

Ο Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί bullying ως μαθητής

Καρδιοχειρουργική 2.0: Ο Θεόδωρος Κωφίδης εξηγεί την εξατομικευμένη θεραπεία, τις νέες τομές και αποδομεί τους μύθους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.