Πανομοιότυπες δίδυμες παντρεύτηκαν πανομοιότυπους διδύμους – Τα παιδιά τους, εκτός από ξαδέλφια, τι είναι;

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που δύο γυναίκες που είναι πανομοιότυπες δίδυμες, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και δημιούργησαν δύο οικογένειες με δύο άνδρες που είναι και εκείνοι πανομοιότυποι δίδυμοι.

Η Βενέσα και η Κερίσα είναι σήμερα 28 ετών και λατρεύουν την γυμναστική. Ένας πελάτης στο γυμναστήριο που εργάζονται, είχε την ιδέα να τις φέρει σε επαφή με δύο φίλους του, διδύμους, που ασχολούνται και εκείνοι με την γυμναστική.

Οι δίδυμες κοπέλες δεν ήταν και πολύ δεκτικές, αλλά κάποιες φορές τα παιχνίδια της ζωής είναι μοιραία.

Η γνωριμία έγινε και η Βενέσα με τον Λούκας παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2022, ενώ η Κερίσα και ο Τζέικομπ αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους τον Ιούνιο του 2023. Τα δύο ζευγάρια μένουν σε γειτονικά σπίτι στο Όρεγκον των ΗΠΑ και είναι διαρκώς μαζί.

Η Βενέσα και ο Λούκας είναι γονείς μιας κόρης, 5 μηνών, της Άντριαν, ​​ενώ η Κερίσα και ο Τζέικομπ έχουν αποκτήσει τη Σόφι, 19 μηνών.

Η Sophie και η Adrian είναι ξαδέρφια, αλλά και γενετικά αδέρφια, γνωστά ως τεταρτογενή δίδυμα. Τα τεταρτογενή δίδυμα είναι όταν πανομοιότυποι δίδυμοι έχουν παιδιά με άλλους πανομοιότυπους δίδυμους.

«Μοιράζονται το DNA με τον ίδιο τρόπο που τα αδέρφια μοιράζονται το DNA τους», λέει στο TODAY.com ο Δρ. Τζον Παππάς , διευθυντής γενετικής παιδιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο Παίδων Hassenfeld στο NYU Langone.

Ο Έλληνας γενετιστής παιδίατρος Τζον Παππάς, προσθέτει ότι τα τεταρτογενή δίδυμα είναι «εξαιρετικά σπάνια.

«Αν και έχουν διαφορετικούς γονείς, είναι γενετικά αδέρφια», λέει ο Δρ. Robert Green, γενετιστής στο Brigham and Women’s Hospital στη Βοστώνη.

Φωτό: Instagram

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη τράπεζα διατήρησης γονιμότητας προεφηβικών αγοριών στην Ελλάδα

Ενέσιμα φάρμακα για απώλεια βάρους – Ερωτήσεις και απαντήσεις

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.