Δίδυμοι παντρεύτηκαν με δίδυμες – Δείτε τα παιδιά τους που είναι γενετικά πανομοιότυπα

Οι εντελώς ίδιες δίδυμες Briana και Brittany, 35 ετών, παντρεύτηκαν τους Josh και Jeremy Salyers, 37 ετών, οι οποίοι και εκείνοι είναι εντελώς ίδιοι δίδυμοι και πριν λίγο καιτό απέκτησαν τα δικά τους παιδιά.

Οι δίδυμοι, οι δίδυμες και τα τεταρτογενή δίδυμα

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, τα δύο αγοράκια είναι γενετικά πανομοιότυπα και έτσι αντί για ξαδέρφια μπορούν να θεωρηθούν περισσότερο ως αδέρφια.

Τα μωρά αυτά ονομάζονται “τεταρτογενή δίδυμα”, λέει η Briana Salyers στο today.com. Το ένα αγοράκι, ο Jett, έγινε ενός έτους τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ το άλλο, ο Jax, θα γίνει ενός τον Ιούλιο.

Οι δύο αδερφές, πάντως, είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο απόκτησης τεταρτογενών διδύμων.

Δίδυμοι παντρεύτηκαν με δίδυμες - Δείτε τα παιδιά τους
Τα παιδιά αυτά ονομάζονται τεταρτογενή δίδυμα.

“Ελπίζαμε, ότι οι εγκυμοσύνες μας θα συμπέσουν, ώστε να έχουμε τεταρτογενή δίδυμα. Σκεφτήκαμε ότι θα είναι πολύ ωραίο!”, λέει η Briana, προσθέτοντας, ότι “υπάρχουν μόνο 300 τέτοιοι γάμοι γνωστοί στον κόσμο.”

Τα δύο ζευγάρια παντρεύτηκαν σε κοινή τελετή, στο Φεστιβάλ Διδύμων στο Ohio, το 2018. Είχαν γνωριστεί έναν χρόνο πριν στο ίδιο φεστιβάλ.

Οι δύο οικογένειες ζουν κάτω από την ίδια στέγη στη Βιρτζίνια και διατηρούν μαζί έναν χώρο εκδηλώσεων γάμου, ενώ έχουν δημιουργήσει ένα κοινό λογαριασμό στο Instagram.

“Ήταν κάτι που και οι 4 θέλαμε και έτσι το κάναμε ακριβώς όπως το ονειρευόμασταν”, λέει η Brittany αναφερόμενη στην αντισυμβατική ζωή τους. “Οι άντρες μας καταλαβαίνουν απόλυτα τον δεσμό που έχουμε με την αδερφή μου, γιατί και εκείνοι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.”

Διαβάστε επίσης

Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας: Τι να φάω, τι να προσέξω

36χρονη ζυγίζει κάτω από 20 κιλά και οι γιατροί διέγνωσαν λανθασμένα νευρική ανορεξία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.