Πώς αντιμετωπίζει η Ρίτα Όρα τις κρίσεις πανικού και το άγχος

Η Ρίτα Όρα διακατέχεται από έντονο άγχος, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, και επιστρατεύει την κινεζική ιατρική για να διαχειριστεί τις κρίσεις πανικού.

Η Ρίτα Όρα (Rita Ora) σε νέα της συνέντευξη στον Evgeny Lebedev και στο podcast του «Brave New World» μίλησε με ειλικρίνεια για τους αγώνες της για την ψυχική υγεία ενώ αποκάλυψε ότι «έμαθε να αναγνωρίζει» τα σημάδια της κρίσης πανικού, αφού βιώνει εδώ για και πολλά χρόνια «πολύ έντονο» άγχος.

Η ποπ σταρ τόνισε ότι συμμετέχει τακτικά σε 40λεπτες σάουνες με υπέρυθρες ακτίνες ενώ στη συνέχεια κάνει μια κρύα βουτιά ή ένα ντους. Για τις κρίσεις πανικού χρησιμοποιεί μεθόδους κινέζικης ιατρικής για να ελέγχει τα συμπτώματά καθώς και βελονισμό.

«Έχω πολύ έντονο άγχος, αλλά νομίζω ότι όλοι στο χώρο μου έχουν, για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω ότι τώρα είναι πολύ ωραίο που έχει ανοίξει η συζήτηση για όλα αυτά και υπάρχουν μέρες που είναι καλύτερες από κάποιες άλλες», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Έχω μάθει πλέον να αναγνωρίζω πότε «έρχεται» μία κρίση πανικού. Πριν εξακολουθούσα να αισθάνομαι ότι ήταν κάτι ξένο για μένα. Κάνω πολύ βελονισμό και απλά αναπνέω και ξαπλώνω κάπου για περίπου 20 λεπτά. Αγαπώ την κινέζικη ιατρική και προσπαθώ να ενσωματώσω πολλές διαφορετικές μεθόδους».

Όπως αναφέρει η Daily Mail η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία μέσα από τους στίχους του τρίτου της άλμπουμ «You and I» το οποίο κυκλοφόρησε το 2023, αποκαλύπτοντας ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία αφού έχασε μέρος του εαυτού της κατά τη διάρκεια χρόνων διασκέδασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτό shutterstock

Διαβάστε επίσης

Οι εκκρεμότητες και το νομοσχέδιο, η μεγάλη αποχώρηση και τα υπερσυνέδρια

Αυτές είναι οι ποινές σε όσους ασκούν βία σε νοσοκομεία και σχολεία – Ικανοποίηση του ΠΙΣ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.