Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο – Έχει ξεκινήσει θεραπεία

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και ξεκίνησε θεραπεία σήμερα, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η διάγνωση έρχεται μετά τη θεραπεία για έναν διευρυμένο προστάτη, αν και το παλάτι λέει ότι δεν έχει καρκίνο του προστάτη. Δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας στην οποία υπεβλήθη για να αντιμετωπίσει μια υπερπλασία του προστάτη, την περασμένη εβδομάδα.

Το παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει τι είδους καρκίνο έχει ο βασιλιάς Κάρολος.

Με καρκίνο ο βασιλιάς Κάρολος

Ένας εκπρόσωπος του παλατιού ανέφερε  στο BBC: «Η Αυτού Μεγαλειότητα έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της παρέμβασης επισημάνθηκε το ξεχωριστό θέμα ανησυχίας και στη συνέχεια διαγνώστηκε ως μια μορφή καρκίνου. Αυτή η δεύτερη πάθηση θα λάβει τώρα την κατάλληλη θεραπεία».

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει λάβει συμβουλή από τους γιατρούς να απέχει από τα καθήκοντα

Η δήλωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αναφέρει: «Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση του στο νοσοκομείο.

«Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια υπηρεσία το συντομότερο δυνατό.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο».

Διαβάστε επίσης 

Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον – Τι συμβαίνει με την υγεία τους;

Ο έντονος βήχας την τρομοκράτησε και το μυαλό της πήγαινε στο χειρότερο – Δεν περίμενε αυτή τη διάγνωση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.