Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον – Τι συμβαίνει με την υγεία τους;

Ανησυχία προκάλεσε στη Βρετανία, η είδηση ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στην ανακοίνωση του παλατιού αναφέρεται μεν ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη – έγινε χθες 16/1 – ωστόσο σημειώνεται ότι η Κέιτ Μίντλετον θα μείνει στο νοσοκομείο από 10 έως 14 ημέρες, και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι της για αποθεραπεία, αλλά και ότι δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα.

Eπίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον

«Η Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εισήχθη χθες στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της έως μετά το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία της να παραμείνουν απόρρητα τα της υγείας της. Ως εκ τούτου, το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για να μοιραστούν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επανέλθει στα καθήκοντά της, το συντομότερο δυνατό».

Στο νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος 

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, τώρα γίνεται γνωστό ότι και ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να εισαχθεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα, για να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας θα εισαχθεί στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση προστάτη, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι.

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δήλωσε: «Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, και ο Βασιλιάς έχει ζητήσει θεραπεία για διογκωμένο προστάτη».

«Η κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου δεν εμπνέει ανησυχία και θα βρεθεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μία διορθωτική επέμβαση. Τα δημόσια καθήκοντά του θα αναβληθούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα».

 

Διαβάστε επίσης 

Κανείς δεν ξεχνά το δυστύχημα με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ τον Ιανουάριο του 2001

Την …υπερδύναμη του Αντώνη Τσαπατάκη, γνώρισαν τα παιδιά των μελών του ΙΣΘ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.