Με κορωνοϊό η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

Θετική στον κορωνοϊό βγήκε η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη. Όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της, στο Facebook, τρία χρόνια ήταν από τους λίγους που δεν είχαν κολλήσει covid, αλλά τελικά δεν το απέφυγε. Γεγονός που σημαίνει πως η κα Αγαπηδάκη, θα είναι απούσα τόσο από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης το μεσημέρι όσο και από την τελετή παράδοσης στο υπουργείο Υγείας.

«Τρία χρόνια δεν κόλλησα Covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η κυρία Αγαπηδάκη κάνοντας χιούμορ με τη γνωστή ατάκα που χρησιμοποιείται σε πολλά από τα βιντεάκια του Τik Tok.

Στην ανάρτησή της, αναφέρθηκε στη θέση που της εμπιστεύθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας πως «είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του».

Η ανάρτηση της Ειρήνης Αγαπηδάκη για τον κορωνοϊό

“Τρία χρόνια δεν κόλλησα covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων!
Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα. Ειναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του.
Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τη στήριξη, μου δίνουν δύναμη”.

Φωτό: facebook.com/irene.agapidaki

Διαβάστε επίσης

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Η αφοσίωση στην πολιτική, το bullying και η «μάχη» με την παχυσαρκία

ΙΣΑ: 5 στρατηγικές προτεραιότητες για την νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Μ. Χρυσοχοΐδης: Οι ελλείψεις, οι προσλήψεις και οι νέες μεταρρυθμίσεις στα χέρια του νέου Υπουργού Υγείας

Τα άτομα με αναπηρία επηρεάζονται περισσότερο από τον καύσωνα – Κραυγή αγωνίας από το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.