Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να αναβάλλει και το ταξίδι του στο Άγιο Όρος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα ευχάριστα αλλά έχουν ενίοτε και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του Covid, είμαι θετικός.

Οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικεία μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα, δεν πειράζει.

Οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικεία μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα, δεν πειράζει. Εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία. Αλλά βέβαια Tik Tok πάντα θα μπορώ να κάνω. Οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεο μου», αναφέρει στην ανάρτησή του

Σημειώνεται πως, ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί αύριο Σαββατο 3 Ιουνίου 2023, τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές. Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, επρόκειτο να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιον Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

https://www.instagram.com/p/Cs_lEHvIo7I/

Διαβάστε επίσης 

Όλα τα νέα προγράμματα προληπτικών εξετάσεων του Υπ. Υγείας – Πότε ξεκινούν, για ποιους προορίζονται

Τα «δεμένα» χέρια του Ολύμπιου, ο χρήσιμος Λευτέρης και η «κακιούλα» της Γκάγκα

 

https://www.instagram.com/p/Cs_lEHvIo7I/

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.