Κυριάκος Κυανός: Μετά τον καρκίνο, ήρθε ο διαβήτης και δεν βρίσκω το φάρμακό μου – Σταματήστε τη δίαιτα με τις ενέσεις

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής Κυριάκος Κυανός κάνει έκκληση να σταματήσουν όσοι δεν έχουν διαβήτη, να κάνουν τη δίαιτα με τις ενέσεις γιατί υπάρχει έλλειψη και όσοι τις έχουν ανάγκη, όπως ο ίδιος, δεν μπορούν να τις βρουν!

Ο Κυριάκος Κυανός έδωσε και δίνει μάχη για την υγεία του μετά τη διάγνωση καρκίνου στον πνεύμονα, ο οποίος έκανε μετάσταση στον προστάτη. Ακολούθησε στο εξωτερικό μια πειραματική θεραπεία και όλα δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. Ωστόσο, μετά ακολούθησε η διάγνωση του διαβήτη.

Ο Κυριάκος Κυανός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για τη σύζυγό του και τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει.

«Η σύζυγός μου ήταν δίπλα μου στις δύσκολες καταστάσεις και μου έδωσε δύναμη. Έφτασα κοντά στην κατάθλιψη, όταν πέρασα ένα θέμα υγείας. Είχα καρκίνο στον πνεύμονα και μετά, έκανε μετάσταση στον προστάτη. Το ανακάλυψα, όταν είχα ένα ατύχημα στο πόδι που δεν θεραπευόταν. Πήγα κι έκανα εξετάσεις. Αν δεν πάθαινα το ατύχημα, δεν θα ανακάλυπτα τον καρκίνο. Τον πέτυχα στο πρώτο στάδιο και τον πρόλαβα. Η θεραπεία που δέχτηκα να κάνω ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο να την ακολουθήσω».

«Μετά από τον καρκίνο μάς ήρθε το ζάχαρο και κάνω ενέσεις. Δεν μπορώ να βρω ενέσεις για το ζάχαρο. Σταματήστε να κάνετε τη δίαιτα με τις ενέσεις των διαβητικών», πρόσθεσε.

Φωτό: facebook.com/kyriakoskyanos

Διαβάστε επίσης

Τα «δεμένα» χέρια του Ολύμπιου, ο χρήσιμος Λευτέρης και η «κακιούλα» της Γκάγκα

Όλα τα νέα προγράμματα προληπτικών εξετάσεων του Υπ. Υγείας – Πότε ξεκινούν, για ποιους προορίζονται

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.