Ο Αλ Πατσίνο θα γίνει πατέρας για 4η φορά στα 82 του χρόνια

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Αλ Πατσίνο θα αποκτήσει το τέταρτο παιδί του μαζί με την 29χρονη σύντροφό του Νουρ Αλφάλα, όπως ανέφερε το ΤΜΖ και επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Αλ Πατσίνο στο NBC News.

Η Νουρ Αλφάλα που εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας είναι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Αλ Πατσίνο δεν έχει παντρευτεί ποτέ και είναι πατέρας τριών παιδιών. Το μεγαλύτερο, η Τζούλι Μαρί γεννήθηκε το 1989 όταν ο ίδιος ήταν 50 χρονών και είναι καρπός της σχέσης του με την δασκάλα υποκριτικής, Τζαν Τάραντ. Τα δίδυμα, Άντον Τζέιμς και Ολίβια Ρόουζ γεννήθηκαν το 2001 και η μητέρα τους είναι η ηθοποιός Μπέβερλυ Ντ’ Άντζελο με την οποία ο Αλ Πατσίνο χώρισε το 2003.

Σε μια συνέντευξη στο The New Yorker το 2014, ο Πατσίνο είπε ότι δεν ήθελε να είναι σαν τον πατέρα του, ο οποίος άφησε την οικογένειά του όταν ήταν 2 ετών.

«Το να κάνεις παιδιά σε βοηθάει. Ήξερα συνειδητά ότι δεν ήθελα να γίνω σαν τον μπαμπά μου. Ήθελα να είμαι εκεί. Έχω τρία παιδιά. Είμαι υπεύθυνος απέναντί ​​τους. Είμαι μέρος της ζωής τους», είχε πει, προσθέτοντας ότι όταν δεν είναι κοντά τους δεν αισθάνεται καλά, όπως και εκείνα.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά την απόκτηση παιδιού – του έβδομου κατά σειρά – από τον έτερο θρύλο του κινηματογράφου, τον 79χρονο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε διακριτικά ότι είναι πλέον πατέρας επτά παιδιών ενώ έδινε συνέντευξη στο Entertainment Tonight Canada.

«Μόλις απέκτησα ένα μωρό», είπε ο σταρ, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.
Την ίδια μέρα, ο De Niro μίλησε με το “Access Hollywood” όπου μοιράστηκε συμβουλές πατρότητας.

«Μερικές φορές δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι πραγματικά ξέρουν τι είναι να είσαι καλός πατέρας», είπε.

«Αλλά, είναι ένα μυστήριο. Ενθουσιάζεσαι, αλλά είναι και τρομακτικό. Και κάνεις το καλύτερό που μπορείς», είπε.

Φωτό: shutterstock, instagram.com

Διαβάστε επίσης

3 DIY παγίδες κουνουπιών που λειτουργούν πραγματικά

Νέα μέθοδος μπορεί να προβλέψει εάν οι γνωστικά υγιείς ηλικιωμένοι θα αναπτύξουν νόσο Αλτσχάιμερ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.