Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 89 ετών, άφησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής ο οποίος νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Βογιατζής το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και είχε εισαχθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου τελικά κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ραγδαία επιδείνωση είχε ο Γιάννης Βογιατζής

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε αντιμετωπίσει πριν λίγο καιρό νεφρολογικό πρόβλημα, για το οποίο χρειάστηκε να χειρουργηθεί στην Ουρολογική Κλινική του «Λαϊκού» Νοσοκομείου.

Πριν λίγες ημέρες εισήχθη στο Ιπποκράτειο με αποφρακτικό ειλεό και ενώ το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε, στη συνέχεια εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Ο οργανισμός του δεν άντεξε και υπέστη καρδιακή ανακοπή. Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η «πολυοργανική ανεπάρκεια».

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του σε ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ είχε βραβευτεί δυο φορές στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης. Ήταν φίλαθλος του Παναθηναϊκού και είχε τραγουδήσει και τον ύμνο της ομάδας.

Σε ανάρτησή του ο Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής για τον Γιάννη Βογιατζή:

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή, η φωνή του οποίου θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου μας. Αιωνία του η μνήμη #Panathinaikos

https://twitter.com/paofc_?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Διαβάστε επίσης

Τα φαρμακοκαλλυντικά νέας γενιάς και ο μηχανισμός αντιγήρανσης – Τι πρέπει να ξέρετε

Παράλειψη γευμάτων και χάπια αδυνατίσματος; Τι έδειξε το μοτίβο συμπεριφοράς ατόμων που έχασαν το 5% του βάρους τους

Τι θέλουν οι Έλληνες για το ΕΣΥ – Τι λένε οι δημοσκοπήσεις

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.