Ευγνωμοσύνη μόνο και καμία κατηγορία για το Αγλ. Κυριακού από τους γονείς του παιδιού που χρειάζεται αναπνευστήρα

Βαθιά ευγνώμονες είναι οι γονείς του παιδιού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ” Αγλ. Κυριακού ” και χρειάζεται ειδικό αναπνευστήρα, διαψεύδοντας την καταγγελία που έκανε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων περί ενοικίασης της συσκευής.

Αντίθετα, όπως αναφέρουν σε επιστολή τους προς τη διοίκηση του νοσοκομείου, την οποία ζητούν να δημοσιεύσουμε προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, “ουδέποτε ζητήθηκε να πληρώσουμε ενοίκιο για τον αναπνευστήρα, επειδή δεν υπήρχε στο νοσοκομείο. Η προμήθεια αναπνευστήρα για την περαιτέρω κατ οίκον φροντίδα του παιδιού αφορά τον ασφαλιστικό μας φορέα και συγκεκριμένα το ΓΕΝ και όχι το νοσοκομείο Αγλ. Κυριακού”.

Οι γονείς του παιδιού στην ευχαριστήρια επιστολή τους προς τον διοικητή του νοσοκομείου, αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:

“Μετά από νοσηλεία 40 ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου σας και 20 ημερών στο Α’ Παιδιατρικό Τμήμα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού μας.

Θα μας επιτρέψετε όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη ΜΕΘ και τους ανθρώπους της που παλέψαν για να κρατήσουν στη ζωή το παιδί μας και μας δώσανε την δυνατότητα να ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε μαζί του στο σπίτι μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς έναν, έναν ξεχωριστά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους φυσικοθεραπευτές για την καθημερινή φροντίδα και τον αγώνα τους, καθώς και το βοηθητικό προσωπικό για το ενδιαφέρον και τη συμβολή του.

Θα μας επιτρέψετε ιδιαίτερη μνεία στη Διευθύντρια της ΜΕΘ κα. Πατσούρα για την πολύτιμη ψυχολογική και έμπρακτη συμπαράστασή της, αλλά και για την καθοδήγησή της όσον αφορά τη ζωή μας στο σπίτι.

Όσον αφορά δημοσίευμα περί μη διάθεση αναπνευστήρα στο νοσοκομείο “Π. & Α. Κυριακού” ουδέποτε ζητήθηκε να πληρώσουμε ενοίκιο. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προφανώς αναφέρεται στην ανάγκη μας για την προμήθεια αναπνευστήρα για την περαιτέρω κατ οίκον φροντίδα του παιδιού μας, θέμα το οποίο αφορά τον ασφαλιστικό μας φορέα και συγκεκριμένα το ΓΕΝ και όχι το νοσοκομείο “Π. & Α. Κυριακού”.

Κλείνοντας σας εκφράζουμε και πάλι τις ευχαριστίες μας για όσα προσφέρατε στην οικογένειά μας και θέλουμε να γνωρίζετε πως όσα γράφοντας στον Τύπο αυτές τις ημέρες δεν αφορούν το νοσοκομείο σας”.

Διαβάστε επίσης

Ο σταράτος Γιάννης, η ανερχόμενη Ειρήνη και η «απερχόμενη» Agata

Πολύτιμες πληροφορίες για το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος γιατί ο ήλιος δεν είναι πάντα φίλος – ειδικά των ανδρών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.