Διονύσης Σαββόπουλος: Με κορονοϊό στο νοσοκομείο

Νέα περιπέτεια περνά ο Διονύσης Σαββόπουλος, που νοσηλεύεται στο “Μητέρα” με κορωνοϊό.
Ο δημοφιλής τραγουδοποιός εισήχθη τις προηγούμενες ημέρες στην κλινική, καθώς μολύνθηκε για τρίτη φορά από κορωνοϊό, και οι θεράποντες γιατροί του έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του για παρακολούθηση λόγω των έντονων συμπτωμάτων που είχε αλλά και λόγω των υποκείμενων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Νέες εξετάσεις για τον Διονύση Σαββόπουλο

Αρχικά, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, αλλά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η λοίμωξη COVID-19 αντιμετωπίστηκε επιτυχώς και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε νέο κύκλο εργαστηριακών εξετάσεων, προκειμένου να αποφασισθεί αν θα μπορέσει σύντομα να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Απογευματινή, ο Διονύσης Σαββόπουλος εισήχθη σε σοβαρή κατάσταση στο «Μητέρα» και χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, λόγω της επιβάρυνσης της υγείας του.

Για τρίτη φορά ο Διονύσης Σαββόπουλος με κορωνοϊό

Είναι η τρίτη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσεί με κορονοϊό. Αρχικά κόλλησε το Ιούλιο του 2022 και στη συνέχεια νόσησε ξανά τον Δεκέμβριο.

Ο 79χρονος συνθέτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις αρχές Απριλίου, όπου παραβρέθηκε σε δύο συναυλίες αφιερωμένες στον Μάνο Χατζηδάκι.

Φωτό: facebook

Διαβάστε επίσης

Μηνιγγίτιδα Β: «Αγώνας δρόμου» για να προχωρήσει ο εμβολιασμός και να προστατευθούν βρέφη και παιδιά

Σε ισχύ η υπουργική απόφαση για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας των εργαζόμενων στην Υγεία

Πώς να καθαρίσετε το κλιματιστικό σας ώστε να λειτουργεί σαν καινούργιο όλο το καλοκαίρι

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.