Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε δράση Streetwork του ΟΚΑΝΑ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε σήμερα στη δράση της ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι Αθηναίοι που βρέθηκαν σήμερα στην οδό Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους, είδαν έκπληκτοι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να περπατά σήμερα και να μετέχει ενεργά στη δράση της ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ, για άστεγους και χρήστες ναρκωτικών, ενόψει και της επικείμενης κακοκαιρίας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε δράση Streetwork του ΟΚΑΝΑ

Η κα. Σακελλαροπούλου μαζί με την ομάδα του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών, διένειμαν σε άτομα που κάνουν χρήση ουσιών kit ασφαλέστερης χρήσης, σε άστεγους kit αστεγίας,  ενώ παράλληλα διενεμήθηκαν kit ατομικής προστασίας από την COVID-19, πρόχειρο γεύμα και είδη ρουχισμού.

Η κα. Σακελλαροπούλου συνομίλησε με άστεγους, χρήστες ουσιών και άτομα που χρειάζονται βοήθεια, άκουσε τα προβλήματα και τις απόψεις τους, ενώ δεσμεύθηκε πως θα συνδράμει το έργο του Οργανισμού. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε παράλληλα την εκτίμησή της προς τους ανθρώπους του ΟΚΑΝΑ για τα προγράμματα που υλοποιούν σε σταθερή βάση.

Την κυρία Σακελλαροπούλου υποδέχθηκαν στον τόπο δράσης ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιος Θεοχάρης, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Δημητριάδης, ο σύμβουλος του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ Αναστάσιος Τρακάκης, η υπεύθυνη του προγράμματος Steetwork Λίτσα Λαγάκου και η αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεθνών και Δημοσίων Συνεργασιών του οργανισμού Χριστίνα Συργκάνη με 5μελή ομάδα.

Διαβάστε επίσης

5 τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες που δεν θα σας παχύνουν

«Καμπανάκι» Ψαλτοπούλου: 20-25 ηλικιωμένοι πεθαίνουν καθημερινά από κορονοϊό

Ίδρυμα Αντώνιος & Ιωάννης Αγγελικούσης: Γενναία δωρεά στο ΕΚΑΒ, μοτοσυκλέτες, κράνοι και γιλέκα

Ποια φάρμακα “ξεπούλησαν” τον Δεκέμβριο – Τι “μπλοκάρει” τη νέα Θετική Λίστα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.