Ο Χιου Τζάκμαν μίλησε για την εγκατάλειψη από τη μητέρα του όταν ήταν 8 χρονών

Ο δημοφιλής Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν μίλησε για το παιδικό τραύμα που του προκάλεσε η εγκατάλειψή του από τη μητέρα του όταν εκείνος ήταν μόλις 8 χρονών.

Η μητέρα του, Grace McNeil, άφησε την οικογένειά της και το σπίτι τους στην Αυστραλία για το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν επέστρεψε ποτέ.

Μιλώντας στο today.com, ο 54χρονος Χιου Τζάκμαν, αποκάλυψε ότι ακολουθεί ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει το άλυτο παιδικό τραύμα.

«Ξεκίνησα θεραπεία πρόσφατα και ήδη με έχει βοηθήσει πολύ. Όλοι χρειαζόμαστε μία ρίζα».

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι «το να μιλάς σε κάποιον που δεν ανήκει στον κόσμο σου, μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο».

«Το πιο σημαντικό είναι ότι με βοηθά να έχω περισσότερη σχέση με τους ανθρώπους που αγαπώ στη ζωή μου, να τους καταλαβαίνω πραγματικά και να είμαι ξεκάθαρος όταν τους βλέπω».

Ο Jackman χρειάστηκε χρόνια για να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η μητέρα του δεν θα επέστρεφε για αυτόν και τα αδέλφια του, είπε.

«Ήταν τραυματικό», αποκάλυψε. «Νόμιζα ότι πιθανότατα θα επέστρεφε. Και μετά πέρασαν τα χρόνια».

Το 2012, ο Jackman μίλησε στο «60 Minutes Australia» για την τελευταία φορά που είδε τη μαμά του στο σπίτι τους. Εκείνη τον αποχαιρέτησε καθώς πήγαινε στο σχολείο. Όταν ο Τζάκμαν επέστρεψε, είχε φύγει.

“Δεν ήταν κανείς στο σπίτι”, είπε. “Την επόμενη μέρα ήρθε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία, η μαμά ήταν εκεί. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή ότι θα ήταν για πάντα. Ο μπαμπάς προσευχόταν κάθε βράδυ να επιστρέψει η μαμά”.

Ο δημοφιλής Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν μίλησε για το παιδικό τράυμα που του προκάλεσε η εγκατάλειψή του από τη μητέρα του όταν ε΄κείνος ήταν μόλις 8 χρονών.  Η μητέρα του, Grace McNeil, άφησε την οικογένειά της και το σπίτι τους στην Αυστραλία για το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν επέστρεψε ποτέ.   Μιλώντας στο https://www.today.com/parents/dads/hugh-jackman-therapy-childhood-trauma-mom-rcna62571, ο 54χρονος Χιου Τζάκμαν, αποκάλυψε ότι ακολουθεί ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει το άλυτο παιδικό τραύμα.  «Ξεκίνησα θεραπεία πρόσφατα και ήδη με έχει βοηθήσει πολύ. Όλοι χρειαζόμαστε μία ρίζα».  Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι «το να μιλάς σε κάποιον που δεν ανήκει στον κόσμο σου, μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο».  «Το πιο σημαντικό είναι ότι με βοηθά να έχω περισσότερη σχέση με τους ανθρώπους που αγαπώ στη ζωή μου, να τους καταλαβαίνω πραγματικά και να είμαι ξεκάθαρος όταν τους βλέπω».  Ο Jackman χρειάστηκε χρόνια για να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η μητέρα του δεν θα επέστρεφε για αυτόν και τα αδέλφια του, είπε.  «Ήταν τραυματικό», αποκάλυψε. «Νόμιζα ότι πιθανότατα θα επέστρεφε. Και μετά πέρασαν τα χρόνια».  Το 2012, ο Jackman μίλησε στο «60 Minutes Australia» για την τελευταία φορά που είδε τη μαμά του στο σπίτι τους. Εκείνη τον αποχαιρέτησε καθώς πήγαινε στο σχολείο. Όταν ο Τζάκμαν επέστρεψε, είχε φύγει.  "Δεν ήταν κανείς στο σπίτι", είπε. "Την επόμενη μέρα ήρθε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία, η μαμά ήταν εκεί. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή ότι θα ήταν για πάντα. Ο μπαμπάς προσευχόταν κάθε βράδυ να επιστρέψει η μαμά".   Πέρυσι, ο Τζάκμαν μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του και της μητέρας του. Στη λεζάντα του έγραψε απλώς «Μαμά»   Ο Χιού Τζάκμαν σημείωσε ότι αυτός και η μητέρα τους έχουν τώρα μια σχέση που είναι «πολύ καλή».  «Δεν είμαι κάποιος που έχω βυθιστεί πολύ στο οικογενειακό μου παρελθόν. Δεν αισθάνομαι θύμα… Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος από πολλές απόψεις», εξήγησε.   Σε μια παλιότερη συνέντευξη του, ο ηθοποιός μίλησε για κάποιες «δυσκολίες» που βίωνε μητέρα του. Ο μπαμπάς δούλευε πολλές ώρες και η μητέρα του νοσταλγούσε την πατρίδα της, την Αγγλία.    «Νομίζω ότι η μαμά μου απλά ένιωθε απίστευτα απομονωμένη», είπε ο Τζάκμαν. «Ήταν στο νοσοκομείο πολύ καιρό μετά τη γέννησή μου. Είχε πολύ κακή επιλόχεια κατάθλιψη. Υποθέτω ότι κράτησε χρόνια. Νομίζω ότι ένιωθε παγιδευμένη».  Διαβάστε επίσης
Την ημέρα της Μητέρας, ο Τζάκμαν μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του και της μητέρας του.

Ο Χιου Τζάκμαν σημείωσε ότι αυτός και η μητέρα τους έχουν τώρα μια σχέση που είναι «πολύ καλή».

«Δεν είμαι κάποιος που έχω βυθιστεί πολύ στο οικογενειακό μου παρελθόν. Δεν αισθάνομαι θύμα… Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος από πολλές απόψεις», εξήγησε.

Σε μια παλιότερη συνέντευξη του, ο ηθοποιός μίλησε για κάποιες «δυσκολίες» που βίωνε μητέρα του. Ο μπαμπάς δούλευε πολλές ώρες και η μητέρα του νοσταλγούσε την πατρίδα της, την Αγγλία.

«Νομίζω ότι η μαμά μου απλά ένιωθε απίστευτα απομονωμένη», είπε ο Τζάκμαν. «Ήταν στο νοσοκομείο πολύ καιρό μετά τη γέννησή μου. Είχε πολύ κακή επιλόχεια κατάθλιψη. Υποθέτω ότι κράτησε χρόνια. Νομίζω ότι ένιωθε παγιδευμένη».

Διαβάστε επίσης

Το παιδί λέει ψέματα ή κλέβει; Πώς να χειριστείτε την κατάσταση

Πώς να σταματήσετε να τρώτε όταν έχετε άγχος

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.