Διασώστης ασθενοφόρου φρόντισε ετοιμοθάνατο θύμα τροχαίου – Αργότερα, έμαθε ότι ήταν η κόρη της

Διασώστης ασθενοφόρου φρόντισε μία νεαρή γυναίκα σε τροχαίο ατύχημα η οποία είχε τραυματιστεί τόσο πολύ που ήταν αγνώριστη. Μετά τις πρώτες βοήθειες, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε σχεδόν αμέσως μετά την εισαγωγή της.

Η νοσηλεύτρια – διασώστης που την φρόντισε μαζί με άλλους διασώστες του ασθενοφόρου, έμαθε στη συνέχεια ότι το θύμα ήταν η ίδια η κόρη της, η οποία πέθανε από τα τραύματά της!

Η Jayme Erickson από την Αλμπέρτα του Καναδά μοιράστηκε τη “βαθιά, αφάνταστη θλίψη” της για τον θάνατο της 18χρονης κόρης της Montana σε μια ανάρτηση στο Facebook στις 18 Νοεμβρίου.

«Είμαστε κυριευμένοι από θλίψη», έγραψε. «Ο πόνος που νιώθω είναι απερίγραπτος».

Η Έρικσον είπε ότι το ατύχημα της 15ης Νοεμβρίου που συνέβη βόρεια του Κάλγκαρι, ήταν «ο χειρότερος εφιάλτης μου ως νοσηλεύτρια».

«Κατά την άφιξη μας με το ασθενοφόρο, βρήκαμε δύο ασθενείς με σοβαρά τραύματα, εγκλωβισμένους. «Κάθισα στο αυτοκίνητο και φρόντισα ως διασώστης την βαριά τραυματισμένη ασθενή, κάνοντας ό,τι μπορούσα, ενώ οι πυροσβέστες την απεγκλώβισαν».

Η Έρικσον τελείωσε τη βάρδιά της αφού η τραυματισμένη κοπέλα μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Ιατρικό Κέντρο Foothills στο Κάλγκαρι.

«Λίγο μετά την άφιξή μου στο σπίτι, χτύπησε το κουδούνι της πόρτας μου», έγραψε. “Η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Ένας αστυνομικός ήταν στην πόρτα μου, για να με ενημερώσει ότι η κόρη μου είχε ένα ατύχημα. Ο βαριά τραυματισμένος ασθενής που μόλις είχα φροντίσει, ήταν το μοναχοπαίδι μου. Το μικρό μου. Η κόρη μου, Μοντάνα. Τα τραύματά της ήταν τόσο φρικτά που δεν την αναγνώρισα καν. Με πήγαν στο νοσοκομείο για να δω το κοριτσάκι μου και ενημερώθηκα ότι τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που δεν θα μπορούσε να ζήσει, δεν ήταν συμβατά με τη ζωή».

Εκπρόσωπος της οικογένειας, είπε ότι η Μοντάνα και ένας φίλος της επέστρεφαν στο σπίτι όταν το αυτοκίνητό τους χτυπήθηκε από ένα φορτηγό που ερχόταν, όπως αναφέρει το today.com.

«Η Έρικσον έμεινε στο όχημα για πάνω από 20 λεπτά, διασφαλίζοντας ότι η σπονδυλική στήλη της ασθενούς ήταν σταθερή και ότι ο αεραγωγός της ήταν καθαρός», είπε ο εκπρόσωπος. «Κατά την επιστροφή της, εξέφρασε τη θλίψη και την απογοήτευση στον σύντροφό της, γνωρίζοντας ότι απόψε, μια οικογένεια πιθανότατα θα έχανε την κόρη, την αδερφή και το εγγόνι της».

“Η Τζέιμ κρατούσε εν αγνοία της, τη δική της κόρη στη ζωή. Ως γονέας και εγώ, μπορώ να σας πω ότι αυτό είναι πέρα ​​από έναν εφιάλτη”, είπε ο εκπρόσωπος. Ο φίλος της Μοντάνα επέζησε από το ατύχημα. Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο χειρότερος φόβος του διασώστη

H Έρικσον είπε ότι οι συνάδελφοί της που είναι γονείς «ξέρουν ότι αυτός είναι ο χειρότερος φόβος μας», προσθέτοντας, «Καταλαβαίνουν, παρόλο που δεν είναι η κόρη τους, είναι η κόρη τους».

Η Μοντάνα ήταν δωρητής οργάνων, αυτό που η μαμά της αποκάλεσε «ένα τελευταίο δώρο».

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που γνωρίζουμε ότι το κοριτσάκι μας ζει μέσω άλλων», είπε η Έρικσον, «και στον απόηχο αυτής της τραγωδίας, έχει σώσει άλλους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης

Πολυδύναμο mRNA εμβόλιο κατά της γρίπης: Πότε έρχεται – Ποια τα οφέλη του

Ζώα θεραπείας για ανήσυχους επιβάτες – Το χάδι και η αγκαλιά τους διώχνουν τον φόβο και την αδρεναλίνη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.