Σοκαριστικό: Τα εμφυτεύματα στήθους είχαν πιάσει μούχλα (φωτό)

Μία γυναίκα πριν 20 χρόνια είχε κάνει αυξητική στήθους, χωρίς κανείς να της πει ότι θα έπρεπε να αλλάξει τα εμφυτεύματα μετά από 10 χρόνια.

Την τελευταία 10ετία η Melissa Lima είχε σοβαρούς πόνους σε όλο το σώμα και εμφάνισε αυτοάνοσο νόσημα, τη νόσο Χασιμότο, μία πάθηση του θυρεοειδούς.
Για διαφορετικούς λόγους αποφάσισε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στήθους. Τότε ήρθε αντιμέτωπη με κάτι τρομακτικό: Ένα από τα εμφυτεύματα στήθους είχε μούχλα!

Εμφυτεύματα στήθους 

Όπως αναφέρει η nypost.com, η Melissa Lima είχε κάνει αυξητική στήθους το 2002 και έκτοτε δεν είχε αλλάξει ποτέ τα εμφυτεύματα. Το 2010, παρουσίασε έντονο πόνο στις αρθρώσεις, ανεξήγητες φλεγμονές και σημάδια κατάθλιψης.

Μετά από λίγο καιρό διαγνώστηκε με την νόσο του Χασιμότο, μια αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει τον θυρεοειδή. Συγκεκριμένα, ο οργανισμός δεν αναγνωρίζει τα κύτταρα του θυρεοειδή αδένα ως δικά του, τους επιτίθεται και σταδιακά τα καταστρέφει, οδηγώντας τελικά σε υποθυρεοειδισμό.

Έτσι, ξεκίνησε μια σειρά από θεραπείες, χωρίς όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, το 2020 αποφάσισε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα από το στήθος της για άλλους λόγους. Τότε ήρθε αντιμέτωπη με την σοκαριστική αποκάλυψη. Ο γιατρός ανακάλυψε πως το ένα εμφύτευμα είχε πιάσει μούχλα, κάτι που δημιούργησε την περιπέτεια της υγείας της από το 2010.

Όπως ανέφερε η Melissa Lima, τα εμφυτεύματα στήθους πρέπει να αλλάζονται κάθε δέκα χρόνια περίπου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση αυξάνονται οι πιθανότητες μόλυνσης και λοίμωξης. Χαρακτηριστικά, μέσα σε μια πενταετία ενδέχεται οι πιθανότητες μόλυνσης να αγγίξουν το 20% από την στιγμή που θα έπρεπε να αλλαχθεί κανονικά το εμφύτευμα.

Η ίδια λοιπόν, δεν γνώριζε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να μην έχει ασχοληθεί ποτέ, ούτε να υποπτευθεί ότι οι έντονοι πόνοι μπορεί να οφείλονταν σε κάτι άλλο.

«Τα εμφυτεύματα ήταν τόσο κοντά στο να με σκοτώσουν», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «είχα φτάσει στο σημείο, όπου δεν σηκωνόμουν καν από το κρεβάτι».

Η Melissa Lima λοιπόν, αναφέρει ότι αρχικά μπορεί να μετάνιωσε που μοιράστηκε την ιστορία της με τον κόσμο, γιατί πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα, όμως πλέον χαίρεται, καθώς είδε μεγάλη ανταπόκριση και ευαισθητοποίηση από γυναίκες που είτε θέλουν, είτε έκαναν πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος.

Διαβάστε επίσης

Πρώτη φορά στην Ελλάδα θα εφαρμοσθεί η μεταγονιδιωματική για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις

Προβληματίζει η αύξηση στις εισαγωγές – Αναμένεται αύξηση σε νοσηλείες και σε θανάτους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.