Κρίσι Τέιγκεν: «Μου πήρε ένα χρόνο να καταλάβω ότι η αποβολή μου ήταν “θεραπευτική άμβλωση”»

«Θεραπευτική άμβλωση» ήταν στην πραγματικότητα η αποβολή της Κρίσι Τέιγκεν το 2020, όπως αποκάλυψε. Το μανεκέν Κρίσι Τέιγκεν, που είχε αποκαλύψει δημοσίως πόσο την σημάδεψε συναισθηματικά η «αποβολή» που είχε το 2020, δήλωσε τώρα ότι αντιλήφθηκε πως στην πραγματικότητα υποβλήθηκε σε «θεραπευτική άμβλωση».

«Είπα σε όλον τον κόσμο ότι είχα μια αποβολή, όλος ο κόσμος παραδέχτηκε ότι απέβαλα, όλοι οι τίτλοι των εφημερίδων έγραφαν ότι απέβαλα», εξήγησε η Τέιγκεν, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. «Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: ήταν άμβλωση», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι «επρόκειτο για μια άμβλωση για να μου σώσουν τη ζωή» και ότι το έμβρυο δεν είχε καμία πιθανότητα να επιβιώσει.

«Αισθάνομαι ηλίθια που χρειάστηκα πάνω από έναν χρόνο για να καταλάβω ότι στην πραγματικότητα ήταν άμβλωση», πρόσθεσε.

Το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

Η Τέιγκεν είπε ότι το αντιλήφθηκε χάρη στον σύζυγό της, τον τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να δυναμιτίσει το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, τον περασμένο Ιούνιο.

Η παρουσιάστρια και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, που έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά και είναι ξανά έγκυος, είχε μοιραστεί την είδηση της «αποβολής» της, τον Σεπτέμβριο του 2020, με συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είχε μάλιστα δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με τον σύζυγό της στο πλευρό της. Πολλές προσωπικότητες αλλά και ανώνυμοι χρήστες του διαδικτύου χαιρέτισαν μάλιστα την αποκάλυψή της, θεωρώντας ότι συμβάλλει στο σπάσιμο ενός ταμπού. Άλλοι όμως την επέκριναν, εκτιμώντας ότι μοιράζεται με τον κόσμο «πολύ προσωπικές» λεπτομέρειες της ζωής της.

Η Τέιγκεν γνωρίστηκε με τον Λέτζεντ στα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης

Κόρινθος: Την πρώτη ολοκληρωμένη επένδυση φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα εγκαινιάζει ο Άδ. Γεωργιάδης

Δίδυμα στο σχολείο: Να φοιτούν στο ίδιο τμήμα ή να χωρίζονται;

Η πρώτη πλατφόρμα τηλεϊατρικής στην οφθαλμολογία από το ΑΠΘ στο Συνέδριο για τη Χαμηλή Όραση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.