Θετικός στον κορονοϊό ο Άλμπερτ Μπουρλά – Ποια θεραπεία ακολουθεί

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έχει λάβει τέσσερις δόσεις εμβολίου και ακολουθεί αγωγή με το αντιικό χάπι Paxlovid.

Άλμπερτ Μπουρλά:  Αναλυτικά η ανάρτησή του   

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετικός στην COVID-19. Είμαι ευγνώμων που έχω λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και αισθάνομαι καλά, ενώ εμφανίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Έχω απομονωθεί και έχω ξεκινήσει μια αγωγή με Paxlovid.

Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στις προσπάθειές μας να πολεμήσουμε αυτή την ασθένεια που είμαι σίγουρος ότι θα έχω ταχεία ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις διαρκείς προσπάθειες των συναδέλφων μου της Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν τα εμβόλια και τις θεραπείες διαθέσιμες για μένα και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει λάβει άδεια για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου βαθμού COVID-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 kg, με θετικά αποτελέσματα της ιικής εξέτασης SARS-CoV-2».

Διαβάστε επίσης 

Μπουρλά: Απαραίτητη η τέταρτη δόση εμβολίου

Ποια είναι τα μυστικά μακροζωίας του 92χρονου που έγινε διάσημος με τις βουτιές του από τον πιο ψηλό βατήρα

Σαλμάν Ρουσντί: Διασωληνωμένος μετά από επίθεση ο διάσημος συγγραφέας – Κινδυνεύει να χάσει το ένα μάτι

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.