Μαμά πέθανε από σπάνια επιπλοκή του τοκετού

Στιγμές χαράς, στιγμές σύνδεσης και ζωής. Μόλις γέννησε, κράτησε στα χέρια της ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Μία υπέροχη, δυνατή στιγμή σύνδεσης ανάμεσα σε μαμά και κόρη.
«Αυτό το άγγιγμά τους ήταν μοναδικό. Άκουγαν η μία τους ήχους της άλλης, πιο δυνατές από ποτέ και σήκωνε το μικρό της κεφαλάκι για έχουν επαφή με τα μάτια», λέει ο σύζυγος της Λόρεν. Δυστυχώς, η μαμά πέθανε από σπάνια επιπλοκή του τοκετού που απέβη μοιραία.
Αυτή ήταν μία από τις λίγες στιγμές με την μικρούλα της, προτού η Λόρεν φύγει από τη ζωή.
«Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή που δεν υπάρχουν λόγια για να την εκφράσουν. Ο πόνος είναι αβάσταχτος από την απώλεια, αλλά η καρδιά μας είναι γεμάτη από αγαλλίαση για την ευλογία που μας έδωσε η Λόρεν. Αυτό το μωράκι είναι το φως σε αυτές τις σκοτεινές ώρες», συμπληρώνει ο Γκέιλαρντ.
Η Λόρεν έφυγε από τη ζωή στις 8 Ιουνίου, λίγες ώρες αφότου γέννησε το μωρό της. Όπως ανέφερε ο σύζυγός της είχε έναν πολύ ομαλό, φυσιολογικό τοκετό.
Ωστόσο, οι επιπλοκές εμφανίστηκαν μετά την γέννα.

Η σπάνια επιπλοκή

Η Λόρεν υπέστη μία εξαιρετικά σπάνια επιπλοκή που λέγεται εμβολή αμνιακού υγρού και συμβαίνει, όταν υγρό από τη μήτρα εισέρχεται μέσω μίας ρήξης στις πλακουντιακές μεμβράνες στην κυκλοφορικό σύστημα της μητέρας.
Το σύνδρομο είναι συνήθως αιφνίδιο και οδηγεί στο θάνατο κατά ένα ποσοστό 85%. Η διάρκειά του συνήθως δεν υπερβαίνει τη μία ώρα με αποτέλεσμα η αντιμετώπισή του να μην προλαβαίνει να αναπτυχθεί όσο πρέπει.
Ιατροδικαστής ανέλαβε την έρευνα για τον θάνατο της γυναίκας, ενώ επισημάνθηκε, ότι ο θάνατος της γυναίκας δεν έχει να κάνει με το γεγονός, ότι γέννησε στο σπίτι.

Δεν έχει να κάνει με το ότι γέννησε σπίτι

«Αυτή η επιπλοκή είναι πολύ σπάνια και οι γιατροί μας είπαν ότι δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι γέννησε στο σπίτι. Μπορούσε αντίστοιχα να συμβεί και στο νοσοκομείο», ανέφερε ο σύζυγος της γυναίκας.
Η μικρούλα είναι ένα υγιές χαρούμενο μωράκι, που κοιμάται τα βράδια, ενώ για το μητρικό της γάλα έχουν φροντίσει φίλες και απλές, άγνωστες γυναίκες που προσφέρθηκαν.
«Θα φροντίσω τη μικρούλα, όπως ακριβώς θα έκανε η μαμά. Η μνήμη της δεν θα σβήσει ποτέ. Θα ζει πάντα στις καρδιές μας», είπε με τη σειρά της η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, που μαζί με την αδελφή της θα μεγαλώσουν το μωρό σαν να μην έφυγε ποτέ η μαμά.
πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.