Έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών, η «Μις Βραζιλία 2018»

Η Gleycy Correia «Μις Βραζιλία 2018», πέθανε σε ηλικία 27 ετών μετά από εγκεφαλική αιμορραγία και καρδιακή προσβολή που υπέστη, μετά από επέμβαση ρουτίνας για την αφαίρεση των αμυγδαλών της.

Η Gleycy Correia απεβίωσε τη Δευτέρα σε νοσοκομείο της βραζιλιάνικης πόλης Macaé δύο μήνες μετά την επέμβαση. Η σορός της έχει σταλεί σε ιατροδικαστή για νεκροψία, αναφέρει το usmagazine.com

«Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της ,στα τέλη Μαρτίου,  και μετά από πέντε ημέρες στο σπίτι, είχε αιμορραγία», δήλωσε στη Daily Mail, ο ιερέας, φίλος της οικογένειας της Correia, Lidiane Alves Oliveira. «Πήγε στο  νοσοκομείο και υπέστη καρδιακή ανακοπή στις 4 Απριλίου», συνέχισε.

«Από τότε βρισκόταν σε κώμα, χωρίς νευρολογική δραστηριότητα, και σήμερα απεβίωσε», πρόσθεσε

Ένας άλλος ιερέας που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, δήλωσε ότι οι γονείς της βασίλισσας της ομορφιάς πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρική αμέλεια κατά την επέμβαση ρουτίνας για την αφαίρεση των αμυγδαλών.

«Ο Θεός επέλεξε αυτή τη μέρα για να πάρει την πριγκίπισσά μας», έγραψε. «Ξέρουμε ότι θα μας λείψει πολύ, αλλά τώρα θα φωτίζει τον ουρανό με το χαμόγελό της».

Η Correia είχε περισσότερους από 52.000 followers στο Instagram. Τον λογαριασμό της ανέλαβε η οικογένειά της αφού έπεσε σε κώμα.

Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε σε συνθήκες φτώχειας στη Βραζιλία και χρησιμοποιούσε τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μιλήσει για το ταπεινό της ξεκίνημα, ανέφερε η Sun.

«Πραγματικά δεν γεννήθηκα σε μια χρυσή κούνια, είμαι από μια πολύ ταπεινή οικογένεια, αλλά είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτό, πραγματικά περήφανη», έγραψε κάτω από μια ανάρτησή της.

Άρχισε να εργάζεται για πρώτη φορά σε ηλικία 8 ετών, βρίσκοντας δουλειά ως μανικιουρίστα σε ένα σαλόνι ομορφιάς της γειτονιάς.

Ως έφηβη, άρχισε να παίρνει μέρος σε τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, πριν στεφθεί τελικά Μις Βραζιλίας σε ηλικία 23 ετών.

Αφού κέρδισε τα καλλιστεία, η μελαχρινή καλλονή εργάστηκε ως μοντέλο και αισθητικός που ειδικεύεται στο μόνιμο μακιγιάζ. Δημοσίευσε μεγάλο μέρος της δουλειάς της στη σελίδα της στο Instagram.

Τα αποτελέσματα της αυτοψίας εκκρεμούν. Δεν είναι σαφές αν η οικογένεια της Correia σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του χειρουργού που πραγματοποίησε την επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών.

Διαβάστε επίσης 

Αυτή η 33χρονη μαμά έχει 12 παιδιά – Είναι έγκυος εδώ και σχεδόν 17 χρόνια

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βραβεύτηκε από το ΑΠΘ για τη δύναμη της ψυχής της – δείτε την ομιλία της

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.