Αυτή η 33χρονη μαμά έχει 12 παιδιά – Είναι έγκυος εδώ και σχεδόν 17 χρόνια

Η Britni Church, η 33χρονη μαμά με 12 παιδιά, γέννησε το πρώτο της παιδί το 2004 σε ηλικία 16 ετών και έκτοτε είναι έγκυος σχεδόν κάθε χρόνο.

Από το 2004, μόνο το 2013, το 2017 και φέτος το 2022 δεν είχε κάποια εγκυμοσύνη. εξαιρουμένων των ετών 2013, 2017 και 2022.

«Νομίζω ότι τελείωσα», είπε η Τσερτ στο TODAY Parents γελώντας.

Τα 12 παιδιά

Η Church είπε ότι ο σύζυγός της, Chris, 30 ετών, ευχαρίστως θα ήθελε περισσότερα. Το ζευγάρι που ζει στο Κάνσας μοιράζεται τους Silas, 7, Christopher Jr. 5, τρίδυμα 3 ετών, Oliver, Asher και Abel και Rowyn, 11 μηνών.

Η Church είναι επίσης μητέρα του Crizman, 17, της Jordan, 16, του Caleb, 14, της Jace, 13, του Cadence, 12 και της Jesalyn, 10, από προηγούμενες σχέσεις.

Συνολικά, η Church έχει πέντε κορίτσια και επτά αγόρια. Είναι έγκυος για σχεδόν 98 μήνες συνολικά. Η οικογένεια ξοδεύει 200 ​​$ κάθε μήνα μόνο για γάλα.

«Πάντα υπάρχει θόρυβος. Κάποιος πάντα ουρλιάζει», είπε η Τσερτς. «Αλλά είναι φυσιολογικό για εμάς».

 

Η Church, η οποία εξιστορεί τη ζωή της στο TikTok, είπε ότι οι άνθρωποι γοητεύονται από τις μεγάλες οικογένειες. Αυτή τη στιγμή, ο λογαριασμός της , τον οποίο δημιούργησε το 2019, έχει περισσότερους από 1,8 εκατομμύρια ακόλουθους.

«Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι έχουμε κοινωνική πρόνοια – αλλά όχι», είπε η Church. «Δέχομαι πολλές ερωτήσεις όπως «Είσαι Καθολική; Είμαστε Πεντηκοστιανοί, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση που έχω τόσα πολλά παιδιά».

Η Τσερτς όταν ρωτήθηκε για το πως γέννησε είπε: “όταν όλοι κολπικοί τοκετοί. Μόνα στα τρίδυμα έκανα καισαρική τομή».

Η Church έχει συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι θα μείνει πάντα πίσω στο πλύσιμο και στο καθάρισμα. Αυτό που έχει σημασία είναι κάθε παιδί να νιώθει ξεχωριστό και αγαπημένο.

«Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν είμαστε όλοι μαζί», είπε. «Έχουμε μια μεγάλη νεροτσουλήθρα και μαγειρεύουμε και καθόμαστε όλοι μαζί. Η ζωη είναι ωραία”.

Αυτή η 33χρονη μαμά έχει 12 παιδιά - Είναι έγκυος εδώ και σχεδόν 17 χρόνια

Φωτό: instagram

Διαβάστε επίσης

5 τρόποι για να ελέγξετε τον ιδρώτα

Οι 9 κορυφαίες αντιφλεγμονώδεις τροφές για τον διαβήτη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.