Τομ Χανκς: Το τρέμουλο στο χέρι του προκάλεσε ανησυχία για την υγεία του

Ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές του Τομ Χανκς , ένα τρέμουλο στο χέρι του. Στη διάρκεια εμφάνισης του ηθοποιού νωρίτερα αυτόν τον μήνα, την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή, κρατώντας το μικρόφωνο, το χέρι του έμοιαζε να τρέμει.

Ο 65χρονος σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε σε μία εκδήλωση, με αφορμή τη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν για τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο Τομ Χανκς υποδύεται τον μάνατζερ του τραγουδιστή.

 

Το τρέμουλο του Τομ Χανκς

Την ώρα που μιλούσε στο κοινό, το χέρι του έτρεμε και προσπάθησε να το ελέγξει, ενώ χρησιμοποίησε και το αριστερό του χέρι για να συγκρατήσει το μικρόφωνο από τη βάση του.

Το κοινό δεν φάνηκε να το προσέχει, με τον Τομ Χανκς να δηλώνει: «Περάσαμε εκπληκτικά σε όλους σας εδώ. Υπάρχει κάτι στους ανθρώπους και στο μέρος της Χρυσής Ακτής που τους κάνει όλους να περπατούν με μια αυτοπεποίθηση στο πρόσωπο. Ήμασταν κομμάτι αυτού».

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Η Τζένιφερ Λόπεζ ορκίζεται σε αυτό το smoothie – Οι 6 συνήθειες που ακολουθεί και δείχνει υπέροχη στα 52 της
Tα εμπόδια των τρανς ατόμων στις υπηρεσίες υγείας και ελλείψεις στην επιμόρφωση των μελλοντικών επαγγελματιών
Οδηγίες για συναυλίες και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις δίνουν ECDC και ΠΟΥ, για την αποφυγή διασποράς της ευλογιάς των πιθήκων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.