Η Τζένιφερ Λόπεζ ορκίζεται σε αυτό το smoothie – Οι 6 συνήθειες που ακολουθεί και δείχνει υπέροχη στα 52 της

Η Τζένιφερ Λόπεζ στα 52 της χρόνια είναι εντυπωσιακή τώρα όσο ποτέ και ο χρόνος δεν την ακουμπά.

Πίσω από αυτή τη λαμπερή εμφάνιση που εκπέμπει υγεία, το μυστικό της είναι βέβαια ο χορός και η γυμναστική σε συνδυασμό με σωστή υγιεινή διατροφή, χωρίς όμως να λείπουν και μερικές λιχουδιές.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε πώς η Τζένιφερ Λόπεζ παραμένει σε τόσο εκπληκτική φόρμα. Έχει μοιραστεί μερικά από τα μυστικά της, όπως και ο εκπαιδευτής της και ο προσωπικός της σεφ.

Το πρωινό smoothie της Τζένιφερ Λόπεζ

Αυτό δεν είναι απλώς ένα smoothie. Υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη συνταγή στην οποία ορκίζεται η Λόπεζ και σύμφωνα με το tiphero.com περιλαμβάνει: 1 μεζούρα πρωτεΐνης, 3/4 φλιτζάνι φράουλες, 1/4 φλιτζάνι βατόμουρα, 1/4 φλιτζάνι σμέουρα, 1/4 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι, 1/4 κουτ. κανέλα, 1/4 κ.γ. μέλι, 1/4 κουτ. φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και 1/4 φλιτζάνι παγάκια.

Ένα μπισκότο ή και 2

Όταν χρειάζεται, η Λόπεζ μπορεί να είναι πολύ αυστηρή με τη διατροφή της. Για παράδειγμα, έμεινε χωρίς υδατάνθρακες πριν από την εμφάνισή της στο Super Bowl, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους στερείται εντελώς. Τα μπισκότα είναι η αδυναμία της και επιτρέπει στον εαυτό της να έχει ένα ή δύο όταν τα λαχταράει.

Πολλές πρωτεΐνες, ειδικά ψάρια

Σύμφωνα με τον προσωπικό σεφ της Τζένιφερ Λόπεζ, Kelvin Fernandez, η Lopez λατρεύει τα ψάρια με μια εξαίρεση. Δεν της αρέσει ο σολομός. «Ξέρω ότι η Τζένιφερ δεν αγαπά τον σολομό, οπότε αν μαγειρεύω σολομό για την οικογένεια ή τους καλεσμένους, πρέπει πάντα να κάνω λαβράκι ή μπακαλιάρο για την Τζένιφερ, επειδή δεν της αρέσει η υφή και η γεύση του σολομού». Εκτός από τα ψάρια, στη Lopez αρέσουν επίσης τα ασπράδια αυγών, το κοτόπουλο, η γαλοπούλα και το βόειο κρέας . Ωστόσο, τρώει κρέας μόνο περίπου 3 ή 4 φορές την εβδομάδα. Τις άλλες μέρες, λαμβάνει πρωτεΐνη από πηγές όπως ξηρούς καρπούς και φυτά.

Πολλά λαχανικά

Σύμφωνα με έναν από τους personal trainers της Lopez, τον Dodd Romero, έχει πάντα πολλά λαχανικά στο πιάτο της. Τα αγαπημένα της είναι το λάχανο, το σπανάκι και το μπρόκολο, ενώ προσπαθεί να μείνει μακριά από λαχανικά που περιέχουν πολλούς υδατάνθρακες, όπως το καλαμπόκι και τα καρότα.

Πολύ νερό

Εκτός από το πρωινό smoothie της, η Lopez απολαμβάνει επίσης ένα ποτήρι νερό με λεμόνι κάθε πρωί. Πίνει τουλάχιστον 7 ποτήρια νερό κάθε μέρα.

Μερικές φορές σταματά εντελώς τους υδατάνθρακες

Στη διάρκεια κάποιων εμφανίσεων, η Lopez κόβει τους υδατάνθρακες συμπεριλαμβανομένης της ζάχαρης. Ένα παράδειγμα είναι πριν από την εμφάνισή της στο Super Bowl. Τήρησε μια αυστηρή δίαιτα πρωτεϊνών και λαχανικών για να είναι σε τέλεια φόρμα.

Ένα εφοδιασμένο ψυγείο

Το ψυγείο και τα ντουλάπια της είναι εφοδιασμένα με υγιεινά τρόφιμα για διευκολύνουν τις υγιεινές επιλογές της οικογένειας. Μερικά από τα πράγματα που έχει πάντα στη διάθεσή της η Λόπεζ είναι τα αυγά, το μπέικον γαλοπούλας, το σπανάκι, τα αγγούρια, το ανθρακούχο νερό και οι φράουλες, επειδή στα παιδιά της αρέσουν πολύ όλα τα μούρα.

Διαβάστε επίσης

Οδηγίες για συναυλίες και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις δίνουν ECDC και ΠΟΥ, για την αποφυγή διασποράς της ευλογιάς των πιθήκων

Αυτό το κόλπο 1 λεπτού θα διώξει το πρήξιμο από το πρόσωπο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.