Δίδυμα γεννήθηκαν σε διαφορετικές χρονιές – Η φοβερή συγκυρία

Δίδυμα στην Καλιφόρνια γεννήθηκαν σε διαφορετικές χρονιές αλλά με διαφορά μόλις 15 λεπτών — το αγοράκι το 2021 και το κοριτσάκι το 2022!

«Είναι τρελό για μένα που είναι δίδυμα και έχουν διαφορετικά γενέθλια», είπε η μητέρα Fatima Madrigal για τα δίδυμα παιδιά της Alfredo και Aylin.

Τα δίδυμα από την Καλιφόρνια θα γιορτάζουν τη γέννησή τους σε διαφορετικές ημέρες, μήνες και χρόνια χάρη σε αυτό το σπάνιο περιστατικό.

Το βράδυ της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021, οι γονείς Fatima Madrigal και Robert Trujillo από το Greenfield καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους Alfredo την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 23:45 τοπική ώρα.

Μόλις 15 λεπτά αργότερα, ακριβώς όταν το ρολόι έδειχνε μεσάνυχτα, το ζευγάρι υποδέχτηκε τη δίδυμη αδερφή του Αλφρέντο, την Aylin, την Πρωτοχρονιά, την 1η Ιανουαρίου 2022.

Στην ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Natividad που αναφέρει το people.com, η Madrigal εξήγησε τα συναισθήματά της πίσω από τα μοναδικά γενέθλια των νεογέννητων παιδιών της.

«Είναι τρελό που τα δίδυμα έχουν διαφορετικά γενέθλια»

«Είναι τρελό για μένα που είναι δίδυμα και έχουν διαφορετικά γενέθλια», είπε. «Έμεινα έκπληκτη που γεννήθηκαν με διαφορά έτους και χαρούμενη που είναι γερά και υγιή».

Η Δρ Ana Abril Arias, οικογενειακή γιατρός στον Ιατρικό Όμιλο Natividad, πρόσθεσε: «Αυτός ήταν σίγουρα ένας από τις πιο αξιομνημόνευτους τοκετούς της καριέρας μου. Ήταν απόλυτη χαρά για μένα να βοηθήσω αυτά τα μικρά να γεννηθούν με ασφάλεια το 2021 και το 2022», είπε. “Τι καταπληκτικός τρόπος για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά!”.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) , υπάρχουν συνήθως 120.000 γεννήσεις δίδυμων κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι γεννήσεις αποτελούν λίγο περισσότερο από το 3% όλων των γεννήσεων, αναφέρει ο οργανισμός.

Διαβάστε επίσης

Με το λεωφορείο της ΟΣΥ τα δώρα του Άι Βασίλη – Μια διαδρομή αγάπης για τα παιδιά

Τα καλύτερα σνακ για απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.