Με το λεωφορείο της ΟΣΥ τα δώρα του Άι Βασίλη – Μια διαδρομή αγάπης για τα παιδιά

Με το λεωφορείο της ΟΣΥ έφτασαν τα δώρα του Άι Βασίλη που είχαν ζητήσει τα παιδιά που φιλοξενούνται σε τρία ιδρύματα του λεκανοπεδίου Αττικής

Η διαδρομή αγάπης για τα παιδιά δρομολογήθηκε από την ΟΣΥ Α.Ε. Οδικές συγκοινωνίες η οποία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στηρίζει με πράξεις τα παιδιά.

Η διαδρομή αγάπης της ΟΣΥ

Η φετινή «διαδρομή αγάπης» της εταιρείας που εξυπηρετεί καθημερινά στις μετακινήσεις τους χιλιάδες κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής, είχε 3 σημαντικούς σταθμούς.
Επιλέχθηκαν 3 σπουδαία ιδρύματα, ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά και επιτελούν σημαντικό έργο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Το γράμμα των παιδιών και τα δώρα με το λεωφορείο της ΟΣΥ

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΟΣΥ Α.Ε. Βασίλη Ξυπολυτά και του Διευθύνοντος Συμβούλου Στέφανου Αγιάσογλου μοιράστηκαν προσωπικά δώρα σε 150 παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα παιδιά έγραψαν το δικό τους γράμμα και ο Άγιος Βασίλης τους έστειλε τα δώρα τους, αυτή τη φορά με το λεωφορείο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Για ακόμα μια φορά η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να εκδηλώσει τη στήριξη της στα παιδιά που είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Έκανε λοιπόν κάποιες μικρές επιθυμίες τους πραγματικότητα και εκείνα χάρισαν απλόχερα τα παιδικά τους χαμόγελα και τη θετική τους ενέργεια!», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το λεωφορείο της ΟΣΥ στάθμευσε για λίγο στη «Χριστιανική στέγη κοριτσιού Αγία Άννα» στην Κηφισιά, στα «Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη» και στο «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» στον Πειραιά για να προσφέρει τα δώρα και τις ευχές του Άγιου Βασίλη.

Διαβάστε επίσης

Ακόμα και πρώιμη άνοια μπορεί να προκαλέσει η COVID-19

Μαμά εξομολογείται: “Η ευχή μου για το 2022 είναι να εξαφανιστεί ο παιδικός καρκίνος”

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.