Ειρήνη Νικολοπούλου, η αγκαλιά της οικογένειας, το αυτοάνοσο και η τροπική ασθένεια

Η Ειρήνη Νικολοπούλου είναι μια από τις μακροβιότερες παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων, με μεγάλη καριέρα, αλλά δημιούργησε και μία υπέροχη οικογένεια. Διακρίθηκε για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που έλαβε από διεθνείς προσωπικότητες και ήταν η βασική παρουσιάστρια των δύο επίσημων εκπομπών της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας – 2004.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αυτήν τη βδομάδα στο περιοδικό “Λοιπόν” μίλησε για το αν τελικά συνδυάζονται όλα αυτά, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. “Μετά από την αποχή τόσων χρόνων από την τηλεόραση, νομίζω έχω ρεφάρει. Έχω προσφέρει και στην οικογένεια και στην καριέρα. Πρέπει όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι η ύψιστη και μέγιστη προτεραιότητα και απαιτεί μεγάλη συμμετοχή της μάνας.”

Στην ερώτηση, πάντως, για το ποια είναι η πιο ασφαλής αγκαλιά στη ζωή της, ομολόγησε το εξής: “Να είμαι στην Κρήτη με την οικογένειά μου. Η Κρήτη είναι η αγάπη μου, ανοίγει η καρδιά μου σ’ αυτόν τον τόπο.”

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

“Έχω αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχα περάσει μια τροπική ασθένεια, από ένα κουνούπι που με τσίμπησε, αλλά επειδή δεν το είχαν διαγνώσει κι έγιναν όλα τα αντίθετα, πέρασα δύσκολα. Μέχρι και χειρουργείο έγινε, χωρίς να χρειάζεται. Έγιναν τρελά πράγματα.”

Αναφερόμενη στο αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί, είπε: “Όντως έχω ένα αυτοάνοσο, το οποίο ευτυχώς ήταν άπαξ και το έχω υπό έλεγχο. Πέρασα ρευματοειδή πολυμυαλγία. Το γνωρίζω και ζω μ’ αυτό. Όταν δω ότι πάει να υποτροπιάσει, γνωρίζω τι να κάνω. Μ’ έχει βοηθήσει πολύ και το Pilates. Πάντως, αυτό που θέλω να πω είναι ότι αγαπώ τη ζωή ό,τι κι αν έφερε…”

Διαβάστε επίσης

Τι αποκαλύπτουν οι κλωτσιές του μωρού στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Το διατροφικό πρόγραμμα της Σαρλίζ Θίρον για να είσαι πάντα fit

Ασκήσεις με βάρη για μεταβολισμό που θα δουλεύει ακόμα κι όταν θα ξεκουράζεσαι

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.