“Ήμουν ανεπιθύμητη στο γάμο της φίλης μου επειδή δουλεύω σε νοσοκομείο COVID”

Αποκαλύψεις και παράπονα μέσω Tik Tok. Μια γιατρός που εργάζεται σε νοσοκομείο αναφοράς covid στις ΗΠΑ αποκάλυψε πως δεν την κάλεσε στο γάμο της η καλύτερή της φίλη επειδή… εργάζεται σε νοσοκομείο με ασθενείς που νοσούν από κορονοϊό! Η Έμιλι Λονγκ διηγήθηκε την ιστορία της στο Tik Tok και οι περισσότεροι χρήστες δεν πίστευαν όσα άκουγαν.

Ανεπιθύμητη λόγω… ιδιότητας!

Η Έμιλι μόλις είχε τελειώσει μία εξαντλητική βάρδια 20 ωρών στο νοσοκομείο, όταν πήρε την κολλητή της που ζει στο Τέξας, πως είναι πανέτοιμη για το γάμο. Και για να την καθησυχάσει, της είπε πως πέρα από το εμβόλιο, έχει κάνει και τα τεστ και είναι αρνητική στον κορονοϊό, ενώ έχει πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν περίμενε την αντίδραση της φίλης της, η οποία τρομοκρατήθηκε και μόνο στην ιδέα πως μια υγειονομικός θα είναι δίπλα της. Και της είπε πως όλοι οι καλεσμένοι θα νιώθουν άβολα με την παρουσία της!

Η νεαρή γιατρός ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok κι έγινε χαμός. Οι άλλες παράνυφοι τής έστειλαν μέχρι και απειλητικά μηνύματα, με την ίδια να προσπαθεί να δώσει μία λογική εξήγηση σε όλο το παράλογο σκηνικό.

Πηγή: TikTok / @dr.ems

Προφανώς παρεξηγήθηκαν τα λόγια της για τα απαραίτητα μέτρα και πως αντί να λειτουργήσουν καθησυχαστικά, έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα. Μάλιστα, όπως είπε, η ίδια είναι εμβολιασμένη και πως σε αυτήν – λόγω της δουλειάς της -, η κολλητή της απαίτησε πιστοποιητικό για να παραβρεθεί στο γάμο, κάτι που δεν έκανε με τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Επίσης, όπως λέει, προκειμένου να είναι στο γάμο, έφερε τούμπα όλο το πρόγραμμα των συναδέλφων της στο νοσοκομείο, ενώ χρειάστηκε να δουλεύει κολλητές βάρδιες ώστε να πάρει λίγες μέρες άδεια σε μια δύσκολη περίοδο όπου οι άδειες μοιάζουν με πολυτέλεια.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Tik Tok

Το βίντεο μέχρι στιγμής έχει περισσότερες από 4 εκατ. προβολές και χιλιάδες σχόλια. Οι περισσότεροι χρήστες δεν πιστεύουν πώς αντιμετώπισε η κολλητή της μία υγειονομικό, η οποία την περίοδο της πανδημίας έχει δώσει τον εαυτό της, βοηθώντας από την πρώτη γραμμή του “πολέμου”.

Κάποιοι σχολίασαν ειρωνικά τη νύφη, πως “φοβάται τη γιατρό φίλη της, αλλά όχι να κάνει γάμο εν καιρώ πανδημίας”. Άλλος είπε: “Κάνει έναν ανοιχτό γάμο και φοβάται εσένα; Όχι αγάπη μου, δεν αξίζει”.

Διαβάστε επίσης

Αν παρατηρήσετε αυτό σε ένα εστιατόριο, ο κίνδυνος από τον κορονοϊό είναι μεγαλύτερος

Πόνος στην κοιλιά μετά το φαγητό – Τι φταίει

Παραίτηση διοικητή, μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.