Παραίτηση διοικητή, μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Γεννηματάς – Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης, ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά από έγγραφη καταγγελία ότι παρενόχλησε σεξουαλικά εργαζόμενη του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HealthStories.gr, η γυναίκα ήταν εργαζόμενη σε άλλο νοσοκομείο της περιοχής και με απόφαση του διοικητή μετακινήθηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πωςπριν από λίγες ημέρες η υποδιευθύντρια εξήλθε αναστατωμένη και σε έξαλλη κατάσταση από το γραφείο του διοικητή.

Παραίτηση διοικητή, μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Αφού δήλωσε προφορικά προς τους συναδέλφους της ότι θα υποβάλλει την παραίτησή της, στη συνέχεια συνέταξε έγγραφη καταγγελία την οποία προώθησε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας.

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις καταγγελίες ο διοικητής

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τις καταγγελίες εντελώς ανυπόστατες. Και υποστηρίζει ότι έγιναν μετά από προκαταρκτική εξέταση που είχε ζητήσει για δύο υποθέσεις παρατυπίας εντός του νοσοκομείου.

O διοικητής κατέθεσε την παραίτηση του στις 7/10 και έγινε δεκτή από τον κ. Πλεύρη, και ο φάκελός του έχει σταλεί, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης 

Τα μαλλιά του Ζαούτη, τα σαρδάμ της Γκάγκα και η αγωνία για τον υπερεμβολιασμό

Καρκίνος του μαστού: Προσοχή σε αυτά τα συμπτώματα

Απογειώστε τη λίμπιντο με αυτές τις 7 τροφές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.