Βικτόρια Χίσλοπ: Είμαι τυχερή γιατί εντόπισα νωρίς τον καρκίνο μαστού

Η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από την σειρά «Το νησί» αποκάλυψε πως πέρσι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

«Είμαι 62 ετών και τον περασμένο χρόνο, κατά την καραντίνα, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Η διάγνωση έγινε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Τον Μάρτιο του 2020 είχα χάσει τη μητέρα μου και σκέφτηκα πως ήταν καλύτερα που είχε φύγει γιατί θα αγχωνόταν πολύ. Για λίγες εβδομάδες δεν ήξερα πώς θα πάνε τα πράγματα και βίωσα μια κατάσταση όπου σκεφτόμουν πραγματικά τον θάνατό μου», λέει στο περιοδικό Hello.

Ο καρκίνος διαγνώστηκε νωρίς

«Στο μυαλό μου έγραφα ήδη αποχαιρετισμούς και σκεφτόμουν τι θα αφήσω στα παιδιά μου. Ήμουν όμως τυχερή καθώς διαγνώστηκα νωρίς. Δεν υπήρχαν μεταστάσεις, χειρουργήθηκα –δεν χρειάστηκε να υποβληθώ σε μαστεκτομή, την οποία η μητέρα μου είχε κάνει στην ίδια ηλικία με μένα.  Έκανα θεραπείες και μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται καλά. Ίσως ακούγεται κλισέ, αλλά νιώθω πως ξαναγεννήθηκα», λέει.

Για τα πρώτα χειρουργεία, η Βικτόρια Χίσλοπ αναφέρει: «Χειρουργήθηκα δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς ήταν πολύ δύσκολοι, αλλά τώρα είμαι εδώ, στη λιακάδα, και για πρώτη φορά στη ζωή μου χορεύω στην τηλεόραση (στο φετινό J2US. Είμαι πλέον ένας αισιόδοξος άνθρωπος, ενώ δεν ήμουν ιδιαίτερα παλαιότερα. Δεν θέλω να ακουστώ αυτάρεσκη, αλλά πραγματικά νιώθω πως έχω στη ζωή μου όλα όσα χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένη. Επιπλέον, ανυπομονώ να γίνω γιαγιά, τώρα έχω χρόνο. Έχω μια 4χρονη βαφτισιμιά στην Κρήτη, με την οποία περνώ τα καλοκαίρια μου και η οποία με προετοιμάζει για τα εγγόνια μου».

Διαβάστε επίσης

Γλουτένη και ημικρανία: Η σχέση αυτή προκαλεί πόνο

ΕΔΟΕΑΠ: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος με υπερσύγχρονο εξοπλισμό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.