Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Στο πλευρό της μετά το χειρουργείο ο Αλβέρτος και τα παιδιά

Εδώ και έξι μήνες, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχει εγκαταλείψει σύζυγο και παιδιά και διαμένει στη γενέτειρά της Αφρική. Ο λόγος ένα πρόβλημα υγείας ωτορινολαρυγγολογικής φύσεως, αν και οι ψίθυροι για τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στην Αφρική επί τόσους μήνες δίνουν και παίρνουν.

“Εξαφανισμένη” από τον περασμένο Μάρτιο από κάθε δημόσια εκδήλωση στο Μονακό η πριγκίπισσα έχει βρει καταφύγιο στη Νότιο Αφρική. Τον Μάρτιο η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης ταξίδεψε στη χώρα της για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι, όμως, έκτοτε, δεν επέστρεψε στο πλούσιο πριγκιπάτο με τις φήμες να κάνουν λόγο για επικείμενο χωρισμό από τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Η Σαρλίν έκτοτε είχε μια περιπέτεια με την υγεία της που την οδήγησε στο χειρουργείο και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιεί το παλάτι για τη μη επάνοδό της στο Μονακό όλους αυτούς τος μήνες.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επανενώθηκε τελικά με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους. Η πριγκιπική οικογένεια ταξίδεψε μέχρι τη Νότια Αφρική, όπου αναρρώνει η Σαρλίν, για να είναι κοντά της.

Μάλιστα, η 43χρονη, η οποία εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Μονακό τον Ιανουάριο, ανέβασε φωτογραφίες της οικογενειακής επανένωσης στο Instagram, λέγοντας ότι είναι “ενθουσιασμένη” που είναι και πάλι με την οικογένειά της.

Το πρόβλημα υγείας

Η ίδια με δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ είχε αναφέρει πως ένα πρόβλημα υγείας ωτορινολαρυγγολογικής φύσεως την κρατά μακριά από τον σύζυγό της και τα 6χρονα δίδυμα καθώς ο γιατρός της, της έχει απαγορεύσει να πραγματοποιεί αεροπορικά ταξίδια μέχρι τον Οκτώβριο.

Στις 13 Αυγούστου το πριγκιπάτο ανακοίνωσε πως η Σαρλίν υποβλήθηκε με επιτυχία σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση με πλήρη αναισθησία σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ.

Το πόσο θα μείνουν ο Αλβέρτος και τα δίδυμα στη Νότιο Αφρική δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο, ο Ζακ και η Γκαμπριέλα θα πρέπει στις 7 Σεπτεμβρίου να βρίσκονται στο Μονακό καθώς ανοίγουν τα σχολεία και τα δύο αδέλφια θα φοιτήσουν στην πρώτη δημοτικού.

Ανεύρεση σπιτιού

Πάντως, αν και στις φωτογραφίες που ανέβασε η Σαρλίν στο Instagram αγκαλιάζει με χαμόγελο τον… αμήχανο πρίγκιπα, πρόσφατα δημοσιεύματα σε γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά περιοδικά ανέφεραν πως η πριγκίπισσα δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στο Μονακό καθώς ψάχνει για μόνιμη κατοικία στα προάστια του Γιοχάνεσμπουργκ.

Αιτία για την δυσαρέσκεια της Σαρλίν από τον γάμο της με τον Αλβέρτο φαίνεται πως είναι η αποκάλυψη πως ο 63χρονος γαλαζοαίματος, εκτός από τα δύο εξώγαμα ενήλικα σήμερα τέκνα που έχει αποκτήσει, είναι ο βιολογικός πατέρας μιας 15χρονης που απέκτησε με Βραζιλιάνα την περίοδο που διατηρούσε σχέση και με την Σαρλίν.

Αν και τον περασμένο Απρίλιο η 34χρονη Βραζιλιάνα καλούσε μέσω των δικηγόρων της τον Αλβέρτο να κάνει τεστ πατρότητας απειλώντας τον να τον σύρει στις δικαστικές αίθουσες, η σιωπή που ακολούθησε οδηγεί στο συμπέρασμα πως έγινε εξωδικαστικός διακανονισμός, κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν ο πρίγκιπας και με τις μητέρες των δύο άλλων εξώγαμων τέκνων του.

Διαβάστε επίσης

Ουρολοίμωξη στα παιδιά: Διατροφικές συμβουλές για να την αντιμετωπίσετε

Θέλετε να χάσετε βάρος; Φάτε όπως τα μωρά!

Καθίσματα και προβολές για τέλεια πόδια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.