Κάθι Γκρίφιν μετά την αφαίρεση του καρκίνου: Νομίζω ότι θα είμαι καλά

Η Κάθι Γκρίφιν μιλάει με ειλικρίνεια για την πορεία της ανάρρωσής της μετά από εγχείριση που έκανε για την αφαίρεση καρκινικού όγκου.

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, περιγράφοντας το πώς νιώθει μετά την αφαίρεση μέρους του αριστερού της πνεύμονα.

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο ήταν λίγο δυσκολότερη από ό,τι περίμενα. Απόψε θα είναι η πρώτη μου νύχτα χωρίς ναρκωτικά παυσίπονα. Γεια Tylenol, η νέα μου καλύτερη φίλη!», έγραψε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Η τελευταία φορά, που ήμουν σε νοσοκομείο, ήταν τον Ιούνιο του 2020, όταν προσπάθησα να αυτοκτονήσω και πήρα υπερβολική δόση από συνταγογραφούμενα χάπια».

Και συνεχίζει: «Με πάνω από έναν χρόνο να είμαι καθαρή και χωρίς φάρμακα, τώρα ξέρω ότι μπορώ να το κάνω ό,τι θέλω και χωρίς αυτά τα χάπια του διαβόλου. Ξέρετε τι; Φοβάμαι τα ναρκωτικά και τον εθισμό περισσότερο από τον καρκίνο. Έτσι, νομίζω ότι θα γίνω καλά».

Πριν από λίγες μέρες η Κάθι Γκρίφιν αποκάλυψε ότι έπρεπε να αφαιρέσει μέρος του πνεύμονα λόγω της διάγνωσης καρκίνου στο στάδιο 1, παρόλο που δεν έχει καπνίσει ποτέ της.

Διαβάστε επίσης

Κορονοϊός: 2.595 κρούσματα, 20 θάνατοι και 207 διασωληνωμένοι

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι πρέπει να προσέχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι

Φωτιές: Η ψυχολόγος Α. Καππάτου εξηγεί πώς να βοηθήσουμε τον εαυτό μας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.