Τα καλύτερα χρώματα, για να φοράτε, αν έχετε γκρίζα μαλλιά

Αν έχετε γκρίζα μαλλιά, τα χρώματα των ρούχων, θα αναδείξουν την εμφάνισή σας και θα προσθέσουν μια εντυπωσιακή κομψή λάμψη.

Αν και μπορεί να είχατε συνηθίσει κάποια συγκεκριμένα χρώματα στα ρούχα σας όταν είχατε μία πιο σκούρα απόχρωση στα μαλλιά σας ή τα είχατε ξανθά, τώρα μπορεί να βρείτε και άλλες επιλογές που να ταιριάζουν με τα γκρίζα μαλλιά.

Ανεξάρτητα από το χρώμα σας, υπάρχει μια απόχρωση για εσάς.

1. Μπλε

Όταν επιλέγετε χρώματα ρούχων για γκρίζα μαλλιά, αποφύγετε αυτά που αντικατοπτρίζουν την απόχρωση. Αυτό τείνει να σας μεγαλώνει και να αφαιρεί τη ζωντάνια από το πρόσωπό σας.

Αντίθετα, καλό είναι να αντικατοπτρίζεται ένας άλλος χρωματισμός στο πρόσωπο. Για παράδειγμα, εάν έχετε μπλε ή πράσινα μάτια, αυτά τα χρώματα θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικά καθώς θα τραβήξουν την προσοχή στα πιο ζωντανά χαρακτηριστικά σας.

2. Καφέ

Αυτός ο κανόνας ισχύει και για όσους έχουν πιο σκούρα μάτια.

Αν έχετε ένα πιο ζεστό χρώμα ματιών, όπως καφέ ή φουντουκί, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε χρώματα για να τονίσετε το πρόσωπό σας.

3. Σκούρο γκρι

Ευτυχώς, τα γκρι δεν είναι απεριόριστα — αλλά καλό είναι να βρείτε την απόχρωση που τονίζει καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας.

Όταν επιλέγετε να φορέσετε γκρι, προσπαθήστε να βρείτε μία απόχρωση που δεν είναι ίδια με τα μαλλιά σας. Αν έχετε ζωηρά λευκά μαλλιά, είναι καλύτερο να μην φοράτε ένα λευκό πουκάμισο, αλλά αντίθετα προτιμήστε ένα ανθρακί.

Αυτό λειτουργεί και αντίστροφα: Εάν τα μαλλιά σας είναι σκούρα γκρι, επιλέξτε ρούχα σε ανοιχτό γκρι ασημί.

4. Κόκκινο

Ανεξάρτητα από το χρώμα των ματιών ή του δέρματος, το κόκκινο φαίνεται πάντα υπέροχο.

Τίποτα δεν είναι πιο εντυπωσιακό από μια γυναίκα με ασημένιο κεφάλι που είναι ντυμένη στα κόκκινα. Όταν βλέπεις μια γυναίκα με γκρίζα μαλλιά με κόκκινο πουλόβερ ή κόκκινο φόρεμα, είναι η προσωποποίηση της κομψότητας, λέει η Clare Holden, σχεδιάστρια και στυλίστρια στο White Night.

5. Μαύρο

Αν έχετε ψυχρούς τόνους στα μάτια και το δέρμα, δοκιμάστε το μαύρο, το οποίοα είναι μία ασφαλής και κομψή επιλογή.

6. Ροζ ή φούξια 

Εάν έχετε ζεστούς τόνους σε μάτια και δέρμα, επιλέξτε ζεστά χρώματα, όπως το μπορντό, το φούξια, το βαθύ πράσινο, τα οποία θα αναδείξουν την επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών σας.

Ένα ασορτί κραγιόν θα τα δέσει όλα μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης

Αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης του συνδρόμου Γκιγέν-Μπαρέ έπειτα από μόλυνση με COVID-19

Ένα webcomic με πραγματικές ιστορίες, για τις γυναίκες με καρκίνο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.